32. Haftada kilo

1. Haftada 1730 kilo normal midir sizce

Ben 30+4 haftalıgım bu gün soktora gittim 1400 gram dedi bi hafta geride dedi moralim bozuldu

Doktor bi şey dedi mi sana

Kiloya bence çok takılmamalıyız sağlıklı olmaları temennimiz :pray:t2:bende 30. Haftada gittim 1800 dü bebeğimin kilosu şuan 31+4 haftadayız br sonraki hafta tekrar gideceğim Banada doktor bebeğin iri dedi ama oğlumda 3800 doğmuştu

2 Beğeni

Her şey normal dedi ama bende çevremdekilerle kıyasladım galiba bi an için. Çok yanlış bir şey bu :frowning:

1 Beğeni

Haklısınız sağlıklı olduktan sonra doğum sonrasında da kendini toparlayabilir. İnşallah sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırız evlatlarımızı

Bende bugün gittim doktora 35+5 haftalık kilosu 2680 normal mi sizce

İyi bence doğana kadar üç kiloyu bulur inşallah görünüşe göre

İnşallah küçük bebeklerin bakımı daha zor diyorlar bilmiyorum

Hayır bebeğinizi çevrenizdeki bebeişler ile kıyaslamayın her bebek aynı değil. Doktorum geçen hafta mesela bana sen iri bebek büyütüyorsun karnında dedi senin bebişlerin iri olıyor dedi oğlumda iriydi çünkü … dediğim gibi sağlıklı olsunlar gerisi her türlü hallolur kiloda alırlar büyürlerde minikler :smiling_face:

32+0da 1850 gr dedi 2 hafta bacak ve kol kısalığı var normalde bu haftada 2 kilo olmasi gerekirdi demisti benim doktorum

32 oldum bugün dün bakıldı 2 kilo 50gr dedi

Çok haklısınız. İnşallah hallolacak umutluyum

Doğuma kadar Allah’ın izniyle tamamlar gelişimini. Daha vaktimiz var inşallah

Amin inşallah sag salim kucağımıza alalım yavrularımızı

36 hafta 2940 gr

Aminnn :blossom:

1 Beğeni

Maşallah :hibiscus:

1 Beğeni

38 hafta. 3200 gr. Nasıl sizce? Doktorum haftasıyla uyumlu dedi