Merhaba kızlar bugün 32. Hafta için gittim ve her ne kadar ağrı hissetmesem de sırt ağrısı oldu nts çekilirken ve baya sancı ağrı var diye sonuç çıktı. Ben hissetmedim o kadar fazla birşey doktor önlem için ciğer geliştirici iğne yazdı bir prolutan iğne yazdı… Şu an uzanıyorum sanki sancım var gibi tedirginim başına gelen oldu mu?
Merhaba
- haftamdan 38. haftama kadar bu yaşadığınız sorunları yaşayarak geldim. 38+1 de doğumum oldu. Nasıl bir ağrınız var ? Düzenli geliyor mu ?
Kasık ağrısı gibi bebeğin hareketi ile oluşuyor daha çok iğnelerden dolayı belim ağrısı ile kalça ağrısu karıştı anlamıyorum.
Düzenli değilse korkmayın, takip edin
Pazartesi konrol var umarım geçer tedirgin oldum
İlk cocugunuz mu bude diyorlar erkek daha geç doğar doğru mu acaba
Evet ilk çocuğum kızım olacak
İki kızım var benim
İlk kızım 41. haftadan doğdu, ikincisi 38 de doğdu
İkisi de normal doğum oldu
Ne güzel rabbim size bağışlasın
Amin, hepimizin inşallah
Bende etrafımda öyle duyuyorum erkek son haftada doğar hatta biraz zamanı aşar kızda 38 dedimi kapıda olur diyolar ne kadar doğru bilmiyorum
@Mucizebebek2023 arkadaşımızın başına geçmişti bol bol dinlenin
Dinleniyorum ama tedirgin oldum sakinlemeye çalışıyorum
Merhaba Arkadaşım Geçmiş olsun Endişe etme İnşallah Hersey güzel olucak Benim 28 haftadan Ciğer Gelisdirci iyne yapilmisdi Benimde erken dogum riskim vardi Bol bol dinlen Kendini yorma stresee sokma ben hep diyordum acaba Nasil Olucak o zamanlar bebeyim zayifdi Hem dogursa nasil Olucak diye düşünuyordum Ben Ciğer Gelisdirci iyneden sonra Artık Biraz umutlu idim Herseyi Rabbime burakdim Dedim hakimizda Hayirlisi olsun Ve cok sükür kizim 38+2 haftasina kadar dayandi Dogum Yapdim İnşallah sende Sağ salim Bebeyini kucagina alicaksin Ciğer Gelisdirci iynenin vurulmasından asla tedirgin olma zaten erken dogum riski olan herkese yapiyorlar Bol bol dinlen ve Sadəcə bebeyine odaklan
Yatış verdi doktor yatıyoruz serum iğne nts
Şimdi nasılsınız ?
Şu an evde dinleniyorum sancılarım azaldı nst’te ama plesante yaşlı gözüktü bu sefer her halukarda erken gelecek gibi dedi doktor. Biraz geciktirmeye çalışıyoruz. Bi de üstüne hastaneden mikrop kaptım galiba grip oldum. Salgın varmış dikkat edin.
Ahh canım… Çok geçmiş olsun
Umarım zamanında sağlıkla gelir bebiş
Umarım canım teşekkür ederim