32. Hafta mide bulantısı

1. Haftaya girdik bugun hala midem bulanıyo kızlar varmıs benım gbı olan bogazıma bısey oturuyo kusturuyo. Dogumdan sonra gercekten gecıyomu bulantı bu bogazdakı his. İnancımı kaybedıyorum artık dayanamıyorum 5. Haftadan beri kusmaktan ınsanlıktan cıktımm

Doktorum gececegini söylüyor sürekli. 28. Haftadayim sizin gibi yemek yerken birden bir sey oluyor istemsizce istifra etmeye basliyorum. Gebeligin başında hormon degisikligi normal dediler 2. Trimesterda prensesler gibi rahat gececek denildi görmedim o prensesligi simdi 3. Trimesterde yine aynı bu seferde rahim ve cocuk büyüdükçe baskı oluyor normal diyor doktor. Ben de ne zaman yüzüm gülecek bu konuda beklemedeyim :sweat_smile:

Aynılarını banada söyledi doktor ama yok gecmıyo balayı ayına gırıceksın gebelıgının dedı yok öyle bısey olmadı artık gercekten cok yoruldm hergün serum alıyorum serum alıp eve gelırken bıle arabayı sağa cekıp yola kusuyorum cok kötü bi durum bogazımı sankı bırı sıkıyo ve öğürmeyle geliyo zaman gecmıyo artık alın bebegı dıye aglıyorum cok kötü bir durum nasıl olcak bılmıyorm ben artık

Insallah bir an önce gecer arkadaşım. Rahat edersin :bouquet::two_hearts:

Insallah canım benım senınde gecsın hemen bütün herkesın ki gecsın allah kolaylık versın hepımıze ınsallah