Selam anneler. 32. Haftadamdayım ve ikinci bebeğim.Dün geceden beri ateş basması, kasiklarim da batma ve aşırı belim agriyor. Dün öyle çokta yorulmadim. Ama geçen haftalar bir koşuşturma halindeydim. Biraz şimdi dinlendim ama yine bel ağrısı baya baya var erken doğum belirtisi olabilir mi. Ilk gebeligimde böyle birşey yaşamamıştim. Sizlere sormak istiyorum aranizda böyle seyler yasayanlar var mı Şimdiden teşekkürler
Cnm bende 31+5deyim aynı şeyleri bende yaşıyorum korkmana gerek yok normal ateş basması hormonlardan dolayı oluyor. Bel ağrısı ve batma da yalancı sancı olabilir
Sizin konu açmanız çok iyi olmuş benimde merak ettiklerim var. Bende 32. Haftadaym ve geçen hafta ani şekilde sancılandım çok şükür açılma yoktu nstde hafif kasılma çıktı doktorlar doğum başlangıcı değil dedi ve eve geldim iyiyim çok şükür bir daha olmadı ama özel bölgemde çok baskı ve kasık ağrısı hissediyorum sürekli değil ama ara ara bunlar normal mi yoksa gerçekten doğum belirtisi mi
Kizlar ozel bolgede baski olmasi normal bebek yavas yavas yerleşiyor bende bunu yaşiyorum.bi anda bu kadar ağrım olunca tedirgin oldum açıkçası. Halen belim ağrıyor meselaa hemde hafife alinacak gibi değil dinlenmekle geçiyor.
Nst de hafif çıktıysa korkmayın bence daha zamani vardir
Ikisinide yogun yasiyorum bakalim bugun hayirlisi olsun
Dinlenmek ile geçen ağrılar yalancı sancı oluyor bende 30da başlamıştı yalancı sancılar
Bnde yalancı sancı olmadı ilk gebeliğim olduğu için bilmiyordum sancım varmış bnde yalancı sancı sanıyordum bnşmde belim ağrıyordu foğru düz gün yürüyemiuordum bel ağrosından dinlenince de geçiyordu bnde yalancı sancı sandım kontrole gittiğimde doğuma almışlardı beni 36+2 de doğum yaptım
Allah anali babali buyutsun canim… Bende bi kontrole gidecegim bakalim…
Canım doktor ne dedi merak ettim de
Yalancı sancinlarin baslamis olabilir canim ama yinede belinde kasıklarında agri varsa aksatma doktor kontrollerine git bende de oluyor oyle siddetli ağrılar 33 haftalik olduk bizde bebegin suyu az oldugu icin o kadar siddetli hissediyirmusum ağrıları bu gun hastaneye yatışım yapildi o yuzden insallah öyle bi sorunun yoktur kalbinin rahat etmesi icin sık sık muayeneni ol derim