Merhaba kizlar 32 haftalik ikinci gebeligim bebegim normaldede cok hareketli ama bugun daha fazla hareketli ve o hareket ettikce karin agrisi kasik agrisi oluyo ve makata agri vuruyo makat agrisi bi ara cekmisdim hemoroid baslangici vardi gecmisdi o agri ama bugun hepsi birden oluyo anlamadim bu haftada bunlar normalmi hatirlamiyorum karnim cok asagida her goren abartisiz bunu soyluyo buda tedirgin ediyo beni bizimle ayni olanlar sizlerdede oluyomu bu sikayetler
Bende yarın 32 olucam bendede aynı şikayetler var cuma günü çamsakurada peritanoloji bölümüne doktor kontrolüm var sorucam doktora
Sorunca burayada yazarmisin canim sana zahmet
Tamam yazarım
- Haftam benimde çok ağrılı geçmişti artık ağırlaşıyoruz ama karnının aşağıda olmasını bir doktora danış bence
32 haftalığım bende benimde aşırı ağrım var doktorum progestan igne yazdı kasilmalar için 29 haftadan beri vuruluyorum her hafta tam gününde vurulmazsam sancı çekiyorum tum gün bugün de o gunlerden biri sabahtan beri dolanıyorum evin icinde bel ağrısına birde karın sertlesmesine
Bende aynı sekildeyim makata ağrı vurmasi bazen sağ tarafimda kasılmalar hergun bir ağrı bu haftalarda normalmiş zaten 30 h. dan sonra bebeğin kafası aşağıya dönüyormuş yani gayet normal agrilar
Normal diyip yolluyolar anladim ki herhangi bisey olursa acile gel tek dedikleri bu canim
Vaktinde gelsinler insallah canim kasilma sanci dogumu baslatmasin diyemi acaba igne verdiler
Gecen hafta kontrolde baş geliş dedi doktor ondan belkide doguma hazirlik insan korkuyoda okadar post okuyoruz ki erken dogumla ilgili vaktinde gelsinler insallah
Evet canim sancı olursa açılma olur dedi kasılmaları durdurmak icin yazdı doktorum tam haftası geliyor yine başlıyor sancim yine vuruluyorum 3 haftadır
Geçmiş olsun cnm
Sordum ama pek cvp alamadım muayane etti nst çektirdi herşey yolunda dedi bu kadar
Gerçi ben peritanoloji bölümüne gidiyorum acaba ondan mı pek bir şey demedi
İslerine geldigi gibi her doktor ayni olmuyo carsambada ben gidicem sorucam bakalim ne diycek
Bende aynıyım yarın 33 haftalık oluyorum mide bulantısı başladı ilk başta olmayan bacak ağrısı kasık ağrısı hepsi birden başlıyor sanki üstüne birde diş ağrısı çekiyorum. Salı günü kontrolüm vardı nstde sancı çıktı açılma baktılar açılmam yokmuş sancılarım içinde dikkatli ol dinlenmene bak dediler bu kadar
Mide bulantisi bebek buyudukcemi oluyo acaba benim karnim asagida bulanti ve yanma yok cok sukur. Bu 2 gundur daha cok agrim olmaya basladi surekli sanci seklince agriyo geliyo birden agirlasdim insan korkuyo ben nstyede girmedim daha hic bakalim carsamba kontrolum.var. sanci acilmada yapiyo demekki dikkat edin zamaninda gelsin insallah bebisler
Belki olabilir canım sende aslında bir acile gitsen direk nstye alırlar seninde için daha rahat eder
Esim gece gidelim dedi ama alttan muayene olmak istemiyorum direk alttan bakiyolar baska bisey icin gidincede aynisi
Evet bende de sancı çıkınca hemen alttan baktılar