32 hafta bitti dün kontrolüm vardı. 1800 gram dedi doktorumuz. Sizin kaçtı acaba ?
Askim cok guzel kilosu 34 haftada benim eltimin bebegi 1900 daha dun gittik doktora , için rahat olsun kilosu gayet iyi
Ama her seferinde doktorum protein ağırlıklı beslen kilosu az gibi diyor. O yüzden kafayı takıyorum uygulamaya göre de iyi
benim 32de 2kilo demisti onden geliyo demisti.demekki sizjnki normali olese.bebekler son haftalarda kilolaniyo protein beslenin muz ceviz tahin yiyin bunlar iyi geliyo bence.
Midem almiyor bu aralar her yediğim karnımı sertlestiriyor sanki
aslinda bebek sertlestiriyo hareketleri sertlesti mide yanmasi cogalcak.ben soguk sut le.care buldum.yersenizde kaliteli bebise kilo aldircak.seyleri yemeye calisin duzelcek inslh
Evet mide yanmasından geceleri uyuyamıyorum çok kötü geçiyor gecelerim
gaviscon surup var.soguk sut iyi geliyor.tahinde iyi geliyor.
Şurubun tadını pek sevemedim ondan ixemiyorum onu da
Benim de dün kontrol vardı 32+4 deyiz 2330 dedi bize de normal dedi ama bende eşimde biraz kilolu doğmuşuz 4 kilo falan ondan genetik de olabilir dedi
Bana da sordu bende zayıf doğmuşum diyince genetik olabilir dedi
Olabilir tabi sağlıklı dedilerse bir problem yokdur . İçinizi rahat tutun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
İnşallah. Bir sorun yok diuor ama bol bol protein tüket diyor. Böyle diyince de kilosunda yolunda gitmeyen bir şey var diye düşünüyorum
Öyle düşünme bence protein hani az daha kilo alımına yardımcı olur diye demiştir belki . Ben sabahları haşlanmış yumurta tüketiyorum genelde dene istersen diğer öğünler öyle özel yaptığım bişey yok ama . Genetik de olabilir içini rahat tut sen dikkatli ol yeter sadece
Yoksa dünya Sağlık örgütü genel olarak bebeklerin haftalarına göre kiloları vermiş gayet normal aslında kilo bakımından bebişiniz
O bilgiye nerden ulaşabilirim dünya sağlık örgütüne. Baktım da bulamadım
Eşim bakmıştı ordan biliyorum bende dün nst de bana da 36 hafta gibisin dediler karnımdan için de ondan biliyorum tahmini kilolar tabi bunlar ama haftanla uyumlu yani
Merhaba, kontrolüm dündü bende dün 32+2ydim. Kilosu 1859du haftası ile uyumlu dedi. Önemli olan sağlıkl olması. Sizin bebeğinde kilosu gayet iyi.
Çok teşekkür ederim kaydedeyim bakarım her gittiğim haftaya göre
Aizinkiyle aynı aayilir bana niye protein ye sürekli diyip içime evham veriyor bu doktor ya