32+0 sancı

Kızlar burdaki makaleleri felan okuyorum yalancı sancılarım varmı yokmu anlayamıyorum bu sancıları nasıl ne şiddette ve ve kasıldığınızı nasıl anladınız ? :two_hearts:

1 Beğeni

Karnın semsert oluyo canım yalancı sancı girdiği zaman 30-40 sn sürüyo sonra geçiyo düzensiz şekilde geliyo

2 Beğeni

Karnın semsert olması kasılmadır

2 Beğeni

Kemiklerini hissediyorum sertlik bu kasılma mı oluyor

2 Beğeni

Doktorum doğum sancısı olsa dayanamazsın derdi hep ve 5 dakikada bir gelir derdi

3 Beğeni

Karında kemik yok ki. Etin nasıl gerginleşir böyle, öyle olur işte. Karnın sert olur. Anlarsın zaten

1 Beğeni

Ben bebeğin kemiklerini hissediyorum

1 Beğeni

Anlayamıyorum kin​:sweat_smile:

1 Beğeni

Kasılmaların varmı diye merak ediyorum oluyo ben mi hissetmiyorum merak ediyorum

1 Beğeni

Anlarsın, şu an anlayamıyorsan kasılma değil demek ki :joy::rofl:

1 Beğeni

Allah göstermesin bişe hissetmiyosan çokta zorlama canım​:sweat_smile:

2 Beğeni

Ayaklarıma dehşetli bir ağrı giriyordu karnımda kasılmalar oluyordu uzanip ayağımı kaldırıyordum geçiyordu.

3 Beğeni

:sweat_smile::sweat_smile: kız ne zorlıcam oluyomu olmuyomu ben mi hissetmiyorum diye merak ettim

2 Beğeni

Değil demekki bilmiyorum ki :sweat_smile:

1 Beğeni

Hiç güleceğim yoktu deli kız :joy:

1 Beğeni

Meraktan öldüm herkes kasılma kasılma diyo ben niye kasılmıyorum dedim

1 Beğeni

bugün Dr mesaj attım böyle sertleşme var ağırlık vs dedim o da bebek büyüdükçe rahim büyüyor oda karın dışında sertliğe yol açıyor dedi panik yapma eğer rahat değil isen gel bakalım bebeğe dedi araştırma sonucunda da ayni sonuç çıkıyor Gebelik süreci başladıktan sonra bebek her geçen gün gelişir ve rahim içinde büyür. Bu durumda bebek mesane ile rektum arasında bulunan leğen kemiği arasında durur. Bebeğin büyümesine bağlı olarak anne karnında da rahim büyür.Anne adayının bel ölçüsü de buna bağlı genişlediği için karın sertleşmesi ortaya çıkar

2 Beğeni

Benimde karnım sertleşiyor da bilmiyorum artık nasıl olur

2 Beğeni