Arkadaşlar bugün 31 haftalık olduk kızçemle yalnız 2 günden beri sol bacağımda kalcamdan başlayıp ayağıma kadar inanılmaz derecede bir ağrı var hafifler diye umut ettikçe iyice fazlalasiyor.doktoruma sordum ama bir tek parol icebilirsiniz dedi onunda hiç faydası olmadı maalesef.nette baktimda bu haftalarda bebek kalsiyuma daha fazla ihtiyaç duyarmis anneden aldıkça kemik erimesine yada ilik içinde ödeme sebep olabiliyormuş.inanin sadece yatıyorum yürümek zulüm oldu.benim gibi olan oldumu yada bu ağrılar nasıl geçer bilgisi olan varmıdır
Magnezyum kullanabilirsiniz
Fayda etmesede magnezyum kullanıyorum ben. Benden çok süt ürünleri tüketen yok diye bilirim yinede ağrım oluyor bence bununla alakalı değil tamamen hamilelikle alakalı birşey ve çok insan böyle.
Aslında dediğiniz gibi sürekli süt yogurt tüketirim ve ayrıca tüm vitaminleri içeren bir multivitamin de kullanıyorum artı demir ilaclarida anlamadım bu denli ağrıları ki bu üçüncü gebeliğim diger ikisinde artı vitamin ilaçları almadigim halde hiç böyle ağrılarım olmamıştı.tesekkur ederim yinede
Geçmiş olsun hamilelikte ağrılar çok zorluyor. Bacağınıza masaj yaptınız mı
@Cansu evet evet onuda yaptım.aslinda nerdeyse evde 7 /24 klima açık o da mı etkiledi aceba.cunku biraz klimayı kapadım pencereler açık tabi adana kavruluyor baktım sıcak esinti varken biraz hafifledi
Sıcak uygulama iyi gelir. Duş alirken sıcak suyu bacağınıxa tutun karnıniza tutmayın
Evet ben yurumekde zorlaniyorum. Cinsel organımın bacak arası tarafından sanki bacagımın damarı dönüyor kopacak gibi oluyor. Ayağım döndü diyip oturuyorum direk. 33 haftadan beri boyleyim . Şimdi 36 haftaya geldik hâlâ var . Ayakta cok yurume dedi doktor ,ilaç yazmadı. Sen kullanıyrmusun? @Empoypoyem
@Sevane18 bir tek parol kullanabilirsin dedi ve o da fayda etmiyor ağrılarımı dindirmiyor doğuma kadar cekecez desene.sanada çok geçmiş olsun arkadaşım
Sagol arkadaşım İnsallah sendede tez bir zamanda gecer.