31 haftalık hamişler bebeğinizin kilosu kaç?

Kızlar 31 haftalık bebeğin kilosu 1570 boyu ise 59 mm iyi mi sizce

2 Beğeni

Kilosu ortalamlrda (1500 - 1800 Gr) ama boyu biraz uzun yani ortalamanın izerinde (40 -45 cm) sıkıntı yok yani

2 Beğeni

Haftasına göre boyu fazla geldi bana.Doktorunuz ne söyledi peki?

2 Beğeni

Senin gibi uzun dedi boyum 1.78 de :hugs:

2 Beğeni

@Sevda Anladım cnm.Normal söylüyorsa doktor​:face_with_peeking_eye:

2 Beğeni

1700 olmalı normalde.

1 Beğeni

Yiyorum ama gayet normal dedi doktor

2 Beğeni

Bence kilosu çok güzel. :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Allah razı olsun :blush:

1 Beğeni

@Sevda aslında tam olarak boyunu bilmiyorlar doktorlar baş ve popo kısmını tahmini ölçüp ona göre hesaplama yapıyorlar ve tahmini söylüyorlar o kadar uzun olduğunu zannetmiyorum yinede boyu uzun olan çocuklarda bile 54 55 cm civarı doğduklarıni duymuştum.kilosuda gayet güzel bence sağlıcakla gelsin inşallah

2 Beğeni

55 cm cok dogduklarinda maksimum 50 cm oluyorlar

2 Beğeni

Allah razı olsun inşaAllah bütün anneler sağlıkla kucaklarına alsınlar @Empoypoyem

3 Beğeni

29+1 haftalık hamileyim ve bu gün kontrolde oldum bebeğin kilosu 1385 gr oldu.:angel:t2:

5 Beğeni

Masallah subhanallah

2 Beğeni

@FidanUğur 29+2 deki kizcemin kilosuyla aynı :smiling_face:şimdi 31+1 olduk 2 hafta sonra gidecegiz tekrar kontrole bakalım o zaman kilosu ne olacak

2 Beğeni

@Hava Abla bebeğin suyunu kontrol altında nasıl tutmak olur? Bir bilgin varmı? Az az geliyor sıvı bunu 34,35 haftaya kadar götürmek olurmu acaba?

1 Beğeni

@Empoypoyem Ne güzel​:heart_eyes:Kilosu maşAllah iyi söylendi.

1 Beğeni

Sorabilirim istersen

2 Beğeni

Suyun az mi cok mu? Onun icinmi kontrol altina almak istiyorlar.

1 Beğeni

@Hava Suyumun geldiğini anlamıyorum ki ben.Beyaz sulu bir akıntı geliyor benden ve ben test yapıldı geçen mantar çıktı.Bu gün kontrolde baktığında üstden baktı suyu falan herşey normal dedi sonra rahim ağzı uzunluğunu yoklamak için altdanda bakıldı onda söyledi ki çok az az su geliyor.Ultrasonda muayene eden ilk kez yokluyordu beni.Bilemiyorum ne kadar doğru söylediğini.:woman_shrugging:t4:Çünki şeffaf bir su gelmiyor hep beyaz akıntılı birşey geliyor

1 Beğeni