Kızlar yine ben 31+5 haftalik hamileyim üç gündür sürekli kasıklarımda agri var kalksam ağrıyor otursam ağrıyo yürüsem yine ayni acile gittim bisey yapamayiz dediler randevum da 26 temmuzda ne yapmam lazim şimdi bi bilgisi olan var mi
Canım ağır mı kaldırdın diyeceğim ama eğer ağır kaldırdıysan da aşağı zorlanmış olabilirsin veyahut da bebek Rahime inmiş olabilir çünkü yere daraldığı için oraya iniyor ve doğuma hazırlıyor kendini yani randevu gününe kadar bence bol bol dinlen hiçbir iş yapmadan
Ben şuan 30. Haftamdayim benim iki aydır kaşıklarım agiriyo azıcık yurusem bile.hemen ağrı giriyo doktorum kasilmalarimin olduğunu söyledi ve sureklide enfeksiyon cikiyo ilaç kullanıyorum tek kullanımlık bir hafta ağrı geciyo tekrar başlıyo seninde muhtemelen kasılmaların enfeksiyonun olabilir
Evet agir kaldırdım büyük ihtimalle ondan olmustur
Zaten vajina mantar enfeksiyonum var ondan da olabilir
İşte tek sebebi budur benim aylardır enfeksiyon cikiyo doktor hep aynı şeyi soyluyo
Cok zor ya gerçekten
Yo benim bu kasik ağrıları 6. Aya girmeden başladı ki doktor kasılmaların var dedi hala da aynı şeyi söylüyo plates yürüyüş değişik egzersizler yap dedi ismini unuttum şuanda artık basla yapmaya dedi senin normal doğum mu olucak
Ben 32+5 haftalığım bebeğim bana çok baskı yapıyor bir an da nefesim kesiliyor neredeyse gogusumün altında çok fazla yukarı da kendini öyle bir bastırıyor ki nefesimi kesiyor sonra tekme atıyor organlarım sızlıyor sizde de bu şekilde oluyor mu çok fazla kendini toplayıp baskı yapıyor
Cok zor yaa
Hayir bende vajina mantari olduğu için doktor normal dogum yapamazsınız dedi
Dün cati muayenesi oldum dedikleri kadar kotu degil valla 40 saniye falan surdu zaten önceden jel sürün derseniz canınız bile yanmaz
Evet benimde sürekli bi yerde toplanıyor cok rahatsız ediyo ama dokununca hemen yayiliyo tekrar sezeryan olacaak zaten benim