Anneler kiz bebek karni yuvarlak erkek karni sivri olur derler dogrumu cinsiyetle alakasi varmi?
Bence yok benim sivri diyorlar gören herkes erkek diyor ama çok şükür ki kız
Yani doğrudur benimkiside sivri ama çok aşağı da
Erkekmi peki cinsiyet
Hayır kız sivri erkek yayvan olur bende böyle tahmin ettim ve doğru çıktı tabi bebek sağda mı soldamı solda kız sağ ise erkek
Evet erkek
Evet bu vicut yapısıylada orantılı benimde sivri kızım olucak hatta geçen nts de hemşire ne kadar sivri bir karın falan da demişti
Benimde karnım çok aşağıda erkek benimkide çok zorluyor karnın aşağıda olması beni sizdede zorluk oluyor mu
Çok dikkat et kendine bol bol dinlen erken doğum olasılığı yüksek oluyor kaç haftalıksınız
Ben artık gün sayıyorum benimde aşağıya sarktı karnım belki sonlara yaklaştıysanız normal endişe etmeyin ama dediğim gibi hareketlerinize ve iş yapmamaya çalışın
Benimde 19 haftalik karnım aşağıda normalmi sizce
Aslında okadar karnın çıkmamıştır daha küçük belki yapısal bişey olabilir doktor kontrolünde mutlaka sor ama korkutma kendini banada neler neler dediler sen kendine dikkat et ilk zamanlar benimde aşağıdaydı erken doğu dedi doktor büyüdükçe düzeldi şimdi 36+5 oldu
Evet ben karnımi tutup yürürdum bide belimi dik tutamazdim hani adet olursun dasancidan dik duramazsin o duruma geliyorum yani inanki
Benim bebiş solda ama ama erkek
Valla ilk gebeliğim kızdı ama karnım sivriydi İkinci gebeliğim de kızdı ama yuvarlaktı. Bence cinsiyetle alakası yok
Benim ilk gebeliği o yüzden yeni yeni tecrübe ediyorum ama fiziklede alakalı bence zayıf bir gebeysen sivri gidiyor ben çok zayıfım hamile kalmadan önce kilolu iysan da bence yayvan oluyor sol sağ olayını öyle bir yakınımda tecrübelemiştik ordan kaldı aklımda
Valla sivri bir karın varsa o kesin benimkidir bundan eminim aşırı öne doğru top yutmuş gibi ve aşağıda değil karnım o yüzden daha da yusyuvarlak ama öne doğru bir çıkıntı oluyor. İlk oglumda son zamanlarda artık doktor bile demişti ne kadar ileri doğru gidiyor karnın diye
bu da oğlan bu da aynı şekilde gidiyor tek fark karnım daha erken çıktı. Başka bir örnek olarak kız kardeşim de böyleydi erkek bebekte. Ve şu an benimle birlikte görümcem hamile onunki kız ve daha yayvan onun karnı. Yani bizde tuttu bu olay ama illaki tutacak diye bir şey yok genetikle alakalı galiba
Evet benim sivri ve erkek
Hiç alakası yok canım benimkine hep kız kız kız kız dediler 3. oğlum oldu
Fiziklede alakalı bence benim tuttu sivri ve kız ama sol sağ testini deniyemedim doktora sormayı hep unuttum aman kız erkek ne farkeder sağlıkla gelsinler hayırlı evlat olsunlar anneye babaya vatana gerisinin bir önemi yok