Arkadaşlar merhaba, bebeginiz toplanıyor mu , kasılma, sertleşme yaşıyor musunuz, şu son saate 3 kez toplanma yaşadım, biri agriliydi.
Evet bendede oluyordu bazen ağrılı bazen ağrısız
Rahim kendini gerçek doğum sancılarına hazırlıyor endişelenmeyin Gün içerisinde 7-8 kereye kadar olabilirmiş, eğer sıklığı çok fazla olur ve geçmezse doktorunuzu bilgilendirin
Düzenli olup olmadığına bakın
Yalancı kasılmalar oluyor bu haftalarda
son 4 saatte 7,8 olmuştur, bugün çok fazla oldu, yarın da devam ederse doktora yazicam, teşekkür ediyorum
Saatte 2,3 kez oldu bugün ikindiden beri, bakalm takip edicem, teşekkür ederim
Bende çok ayakta kalınca ya da yorulunca oluyor mesela çok kasılma. Bir gün bütün gün peş peşe kasılmam oldu, sadece son yarım saat olmamıştı, doktor dedi ki doğum kasılması olsa şu anda da devam ederdi, o yüzden endişelenme bu kasılmalar olduğunda uzan, oturma, ayakta durma dedi
Ben genelde yatıyorum, temizlik iş vs yapmıyorum.hala devam ediyor, inşaallah yarın böyle.olmaz, doğum sancısı değil.ama.erken olabilir mi diye endişe ediyorum.
Ben de temizlik yapmıyorum çok basit işlerde bile fark etmeden yoruluyorum, kasılmalarla anlıyorum onu da. Yok yok erken değil bu kasılmalar için 28-29.haftadan sonra başlıyor rahim kasılmalara, yalancı kasılmalar bunlar bizi doğuma hazırlıyor
Benim kasılmalar 18. Haftada filan başladı, ardından kanama geçirdim, o yüzden sanırım hala korkiyorum umarım normal yoğunluktadir bu sefer.Çok teşekkür ediyorum biraz da olsa rahatladim
Benimde bugün başladı hiç bi şeyde yapmadım bende 30 haftalık hamileyim karnım sertleşiyo kasıklarım ağrıyo yürürken bebeği aşırı aşağıda hissediyorum biraz bebekle oynuyorum biraz yumuşuyor yoksa karnım aşırı sertleşti bende 3 kere yaşadım bugün toplanıp kasılıyor anlayamamıştım bende tam konu olarak açmak istemiştim
Yatakta dönerken acı hissediyormusunuz acı gibi değilde nasıl diyim anlatamıyorum sancı tarzında değişik bi şey
Benim bayadır var bugun sayıca fazla oldu sadece, yoksa yalanci sancılar başlıyor normal aslinda. Bu arada çok yürümuyorum.ben, odadan odaya en fazla.Ayakta kalma.surem de 5 ya da 10 dk dir maximum.
Evet bazen kasildigimda acı ağrı veriyor zor dönüyorum.bazen ağrısız oluyor.
Anladım Allah kolaylık versin ben dönerken zorluk çekiyorum yalancı sancımda varmı yokmu anlamıyorum
Bu toplanıp serlesmeler yalancı kasilma oluyor, doktora söylersiniz nst ye girmediyseniz en azindan nst ye girmeye başlarsınız.Ben de pazartesiyi beklicem bakalm, inşaallah artmaz.
Nstye girdim geçen hafta ama böyle bir şey yoktu sonradan oldu daha bugün yaşadım çok sertleşti geriye yaslandım ettim geçmedi biraz yumuşadı tekrar başladı acı felan hissetmedim ama karnımı aşırı şişmiş patlayacak gibi sertleştiğini hissettim
Ağrı acı yoksa çok normal başlaması içiniz rahat olsun. ben bayadır hissediyorum, sayısına takıldım sadece, sürekli oldu.gunde 5 kez filan oluyordu, saatte bir belkide. Bugün saatte 3 e çıktı.siz endişe etmeyin.
Teşekkür ederim bebiş zamanını bekler inşallah zamanında sağlıkla gelsin bende yaşayan birisini görünce sormaya başladım
Amin inşallah , evet sordukca, paylastikca öğreniyor ve rahtliyor insan., iyi geceler diliyorum, görüşmek üzere