2 gun once doktora gittigimde aparatla karnimi dinledi kalp atisi falan cok normal dedi ultrasona en son 14 gun once gitmistim orda da normaldi ondan sonra baska bi doktora da gitmistim o da kalbi normal dedi ama 4 gundur falan nerdeyse hic hamile gibi hissetmiyorum. Bi tek uyurken karnimda taşlaşıp agri yapiyor diger tarafa dönüyorum bu sefer oraya kayip orda sertlesip baski yapiyor agridan uyuyamayip uyaniyorum simdi kahve cikolata falan yedim normalde kipirdamasi gerekir at gibi tekmeleyen cocugun ama kipirti yok. Ultrasona mi gitsem
Canım bu jaftalarda hatta bazen 33. Haftaya kadar hareketlerde yavaşlama olabiliyor saat tut mesela ama sertleşmede var diyosun ben oglumdayken sertlesme yaşıyordum normal kontrol günüm gelmişti nstde de aynı şekilde sertlesme olunca doktor bebeğin kalp atışları yavaşlıyor demişti acil doğum yapmıştım illa seninkide öyle olucak diye bişey yok panik yapma sakın ama bir an önce hastaneye gitmeyi ihmal etme
Belki boşa evham yapıyorsun belki de durum ciddi riske atma derim ben. Git için rahatlar en kötü ihtimalle.
Gittim ultrasona hersey yolunda kalp atisi da normal sadece serviks boyu kisaliyor gittikce o kotu
Can bu hefdelerde sakit olur mende de ele idi
Hekim de deyir 2 3 gun sakit olmagi normaldı nebilim ilk defedi. hemise at kimi tepinirdi ![]()
İnan men 34 hefdedeyem arda birde gorusen qarnim daqlir birde gorusen ele bil qarnimda hecne yoxdu
Onda normaldi da qorxmayaq ![]()
He can sakit ol sen stres edende bebişede pis tesir edir
Çok şükür canim bebeğin iyi olsunda serviks için bişey diyemiycem serklaj zamanında geçmiş inşallah benim 20.haftada 19 Lara kadar düşmüştü serklaj olucaktim doktor 2 gün yatiralim seni eğer boyutlarda bi düzelme olmazsa serklaj aticaz dedi 2 gün yattım çok şükür 28 lere falan çıktı ondan sonraki sürecide yatarak geçirdim 38. Haftada doğum yaptım umarım seninde sürecin sıkıntısız ilerler sağlıkla bebisini kucağına alırsın
Of cok korkuyorum valla insallah hemen bitsin gecsin su zaman hergun erken dogurur muyum korkusuyla yatip kalkiyorum kasılıyorum stres mi normal mi agrilarim artik anlaniyorum evdekiler de tetikte hep
dogursam ailecek rahatlicaz ![]()
Ahahaha rabbim bir nefeste kurtarsın inşallah ama ayli gunlu zamaninda gelsin hiç stres yapma canim akışına bırak stres daha çok etkiler bu günlerinin keyfini cikart hamilelik çok özel bir süreç doğurduktan sonra o tekmeleri hisleri ozluyorsun ![]()
1 saat tekmelemese ozluyorum zaten sonra nasil alisicam doğurduktan sonra onu dusunuyorum![]()