30 ve 31. Haftalar

Bu haftalarda kimler var ne durumdasınız dogumlarınız nasıl olcak nst ye girdiniz mi ağrılarınız oluyor mu vs vs konuşalım biraz :smiling_face_with_three_hearts: Ben 31+0 ım

3 Beğeni

Ben 30+3 m . çok aşırı bel ağrısı var bugün doktora gittim hiç bişey vermedi sadece bant yaptı inşallah geçer. Nst ye bel ağrısı ve karın sertleşmesi için acile gittim orda girdim sancı çıkmadı

2 Beğeni

Bende 31+4 haftalıgım çarşamba gidicem nst ye baglar mı baglamaz mı bilmiyorum bel agrılarım adet olucakmış gibi sancılar oluyor bazen bu gün kalktım bebegimin elbiselerini yıkadım yarımda ütülerim yada çarşamba akşamı öyle ufak hazırlıkları yapmaya çalışıyorum

2 Beğeni

32 haftalik oldum bugun tam nst ye girdim sanci falan cikmadi sezeryan olucagim icin doktorum anesteziye yonlendirdi simdi ona randevu aldim sonra sezeryan tarihi vericekler hayirlisiyla

2 Beğeni

Bant nasıl oluyor ilk defa duydum benimde sertlesmem var ya rahatsız ediyor. Sizin doğum nasıl olcak belli mi

1 Beğeni

Bende cuma günü gidicem hiç nstye girmedim merak ediyorum adet sancısı gibi bende de oluyor ya . Hazirliklara erkenden başlaman iyi olmuş ben 32 33 de anca başlarım artık

Anestezide ne yapılıyor imza falan mi atacaksın

Merhaba bende 31+1 im sancım oldu ilk defa dünden önceki gün biraz korktum acıkcası yarın kontrole gidecem bebeğin eşinin yukari cikip cikmadiğina bakilacak aksi halde sezeryan olacam bende karın sertlesmesi hala yok bebek hareketleri cok var bebegin kiyafetlerini yikayip utuledim hurca koydum bu kadar simdilik

2 Beğeni

Ne kadar erken bizim için o kadar iyi çünkü ne olucagı belli degil hem hemde halim kalmıyor benim kalkmakta güçlük çekiyorum

2 Beğeni

Aynen canım hicbisey yapasım gelmiyor vallahi ev temizliği var ama yapasm yok

1 Beğeni

Nasıl bir sancı adet ağrısı gibi mi daha şiddetli mi inşallah yukarı çıkmıştır eşi

1 Beğeni

Git gide zorlaşacak her şey bizim için şimdi bile ağrılarla zor oluyor

1 Beğeni

Adet sancısı gibi de değildi boyle arada iğne batar gibi değisik bi seydi bir gün boyunca sürdü ama umarim cikmistir sezeryan olmak istemiyorum ama yinede sezeryan olma fikrine de kendimi alistiriyorum oyle gerekirse olacaz mecbur napalm

1 Beğeni

Evet canim senin kacinci hamilelik

Bende hazırlıkları, yapmaya başladım şimdi bile zor oluyor sonradan daha da zor olur diye düşünüyorum ufacık ufacık eşyalar yıka ser topla o bile yorucu şükür yaptım aklımdan çıktı ama ütü yapmadım çok gerekli mi

1 Beğeni

Aslinda ütü çok gerekmiyor da ben yaptm yinede hafif yumusak yapiyor kiyafeti

1 Beğeni

İğne batar gibi sizlama gibi bende de oldu da kısa sürdü geçen korktum bende ilk defa olunca benim ilk gebeliğim senin kaçıncı

Beni kadın doğum fizik doktoruna yönlendirdi orda yapıştırdı bant 5 gün kalsın sonra çıkar çıkardıktan sonra zeytinyağı ile masaj yap kesinlikle başka krem ilaç kullanma sıcak su koyma dedi. Benim doğum nasıl olacak henüz belli değil ama yaştan dolayı 37 haftadan sonra duruma göre karar verecek

İkinci benim ama ilk gebeliğim cok iyi gecmisti bunda cok zorlandım

Devlette yapicam herhalde kagit vercekler doktor da imzalayip gun vericek