30. Hafta sık sık ağrı

Kızlar bı kaç gündür karnım taş gibi sertleşmiş ağrılarım çok oluyuor sık sık ağrı cekiyorim uzanıyorum geçmiyor yürüyüşe çıkıyorum geçmiyor bu normal mi 30 haftaya giricem yarın böyle olan var mi

3 Beğeni

Ben öyleyim canım 28+0 günlük olduk bir haftadır var bende dün tetanoz aşısı oldum hemşirem söyledi erken kasılmalardan dolayı dedi doktoruna bilgi ver mutlaka dedi ve Kızılayin mineralli sodasi ile ayran yapıp icmemi söyledi rahatlatir seni dedi bı dene istersen

1 Beğeni

Yalancı kasılmalar başlamış canım yürümek değil dinlenmek iyi gelir leylacığımın dediği gibi magnezyumlu soda iyi gelir ama artık son düzlükteyiz bebeğin doğumu için rahim hazırlıyo kendini dedi doktorum bende çok erken başlamıştı bunlar alıştım artık sağlıkla gelsinlerde bebişler

1 Beğeni

Moralini yüksek tut arkadaşım rahim kendini doğuma hazırlıyor :smiling_face_with_three_hearts:

Kızlar çok teşekkür ederim :white_heart:

1 Beğeni

Yalancı kasılmalardır, çok yorulmamaya çalışın. Eğer sizi çok rahatsız edecek şekildeyse doktorunuza bilgi verin. Belki Nst’ye girersiniz

Çok teşekkür ederim canım ilk hamileliğim biraz acemiyim çok ta tedirgim açıkçası

1 Beğeni