30. Hafta doğum başladı

Bebek hareketlerini hissetmedigim ve karnimin alt tarafinda baski hissettigim icin acile başvurdum. Nstde sancım çıktı . Serum falan takildı tekrar nstye bağlaninca sancim 3 dk da bir olmaya basladi ama ben ağri hissetmiyodum. 1 cm kadar açılmam oldu. Yasadiğim ilcede yeni dogan yogun bakim yetersiz olduğu icin ambulasla şehir hastanesine sevk edildim 3 gündur yatiyodum. Ciğer geliştirici iğne vurundum 2 doz. Serum ve ilac veriliyo sürekli. Nstde sancı çikmamaya başladi tedaviden sonra. Bu gun sabah taburcu oldum. Doktor pek bi açiklama yapmadı. Evdeyim şu an korkuyorum hareket etmeye falan yatıyorum sürekli. 9 gun sonraya randevu bulabildim doktoruma. Böyle bi durum yasayan oldumu ne yapmam gerek. Açiklığim sorun oluştururmu. Ya da hangi durumlarda tekrar başvurmam gerekiyo bilgi verirmisiniz. Dedigim gibi sancım olsa bile hiçbir sekilde hissetmiyorum. Dogum tekrar baslarda hissetmezsem diye korkuyorum.

Korkma iyi olmasaydın taburcu etmezlerdi ve doğum tam anlamıyla başladığında his edersin merak etme sadece dinlen yorma kendini ne kadar anne karnında kalsa o kadar iyi olur bebeğine korkup stres yapma herşey iyi olur inşallah

Tesekkur ederim . Sancıları hissetmedığim icin panik taptım haliyle. Çünkü kendimi iyi hissettiğim zaman bile sancı çıktı. Anlayamadım bir türlü nedenini. Şu an iyiyim . İnsallah bi kac hafta daha dayanabiliriz.:blush:

1 Beğeni

Nur hanım çok geçmiş olsun umarım iyisinizdir . Bende 30. Haftamdayim, kasıklarımda yataktan ya da oturduğum yerden kalkarken bıçak saplanır gibi ağrı oluyor ilk iç dort adimim bu şekilde çok acılı oluyor . Kontrolüm cumartesi günü, oldukça tedirginim bunu yaşadınız mı

Rabbim tam vaktinde doğurmayi nasip eylesin inşallah canım, hayırla, sağlıkla, kolaylıkla kucağına almayı nasip eylesin :palms_up_together::heart::growing_heart:

1 Beğeni

Evet batma hissi ve alt karnımda baskı vardı yürürken çok fazla rahatsız ediyodu . Bebek hareketleri azalmıştı. Geçmis olsun aksatmayın lütfen​:hibiscus:

Insallah çok tesekkur ederim​:blush::hibiscus:

1 Beğeni