3.trimester vajinada açılma/ağrı hissi

Selam , anneler ve anne adayları

Gebeliğin son haftalarında özellikle vajinada rahatsızlık hissi , açılma gibi hissettiğiniz oldu mu?

1 Beğeni

Evt bnmde öyle hatta çok özür dilerim ama cokta akintim oldu bugün kontrolüm vardı doktorumuda bilgilendirdim oda acilmani görmek için 37haftalik olman lazım dedi o zmn çatı muayenesi olacak ve o zmnaa kadr illaki bı acilmada olmuştur dedi ve iğne gibi batmalarda olacak :smiling_face:

1 Beğeni

Vajinada iğne gibi batmalar ve baskı hissediyordum ben. 2 cm açıklığım olmasına rağmen o açıklığı ben hiç hissetmedim

Bana da çatı muayanesi için geçen hafta gitmştim. 35 haftalıkken yani, 37. Haftada yapıcaz dedi. Bak mesela bunu yazdığımda o açıklık hissi vardı. Ama gün içimde yok şuanda da yok.

Yürürken o iğne gibi batmalar bendede oluyor ya.

Senin normal doğum olucak hayırlısıyla değil mi

Yok kuzum kesin değil. Normal doğum. Bebek baş aşağı dönmedi. Yani net normal diyemiyor. Dönmezse zaten artık, planlı sezeryan olucak. Zaten dönmezse hiç çatı muayanesine girmeyecek. Normal doğum olmayacağı için

1 Beğeni

Rabbim yardımcın olsun sağlıkla al kucağına insllah balım :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:bnmde dönmüş ama başından dolayı sezaryen doğum olacak iki hafta sonra gel gün vericez ona göre dedi

1 Beğeni

Başımı büyük canım. Sen döndüğünü hissettin mi mesela?

Amin inşallah, sağlınla alalım ikimizde.

Başı büyük dedi dönmesinide şoyle hissettim hem kasilklarim oturup kalkarken agiriyordu tam hemn oranin üstünde yani karnimin asagisindada ağrı vardi bide söyle şimdi sırt üstü uzaniyorsun ya böyle dik kalkmaya çalışırken bebeğin karninin hepsini kapladigini değilde düz aşağı doğru olduğunu görüyorsun yani en azından bnde öyle oldu doktorda dönmüş dedi :joy:ve etrafımdaki herkes karnın çok aşağı inmiş belli dedi faln resmen midenin olduğu yerden kopmuş gibi oluyor

1 Beğeni

Maşallah kuzu. Ben daha öyle hissetmiyorum baskı var ama aşağıda. Benim önceliğim sağlığı zaten artık sezeryan normal fark etmez​:face_holding_back_tears:

1 Beğeni

Kesinlikle öyle Yeter ki kucağımıza sağlıkla alalım :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Amin canımmm​:pray:t2:

1 Beğeni

Tam 2 ay çektim ben :pleading_face:

1 Beğeni

Bizim ki başını dönmemişti en son teyzoşu. Belki dönse daha da açılma hissi olurdu. Ama ara ara oluyor ve gerçekten kötü hissettiriyor.

Batma bıçak saplanır gibi ani sancı hissediyorum zaman zaman

Senin kaç haftalık canım

32+3 deyim

Geçiyor dimi gün içinde? Bende öyle gelip gidiyor