Merhaba kızlar.
12si cumartesi planlı sezaryenim olmakla birlikte her an da baslayabılır doğum bugün nstde sancım çıktı hala devam ediyor ve biz hala isim koyamadık kızımıza
sizlerden tavsiye rica ediyorum .
İlk kızımın adı Sare
İkinci kızım Azra
Üçüncü için düşündüğüm isimler ise Neva, Mira, Nisa, Meva, Dila. Sizce hangisi daha hoş. Ya da önerebileceğiniz başka bir isim var mıdır?
Ben oyumu “mira” dan yana kullanıyorum Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaAllah
çok teşekkür ediyorum
@Güneş34 bende mina ismini daha naif buluyorum
O da çok hoş, teşekkürler
Bende mina ismini sevdim bir kızım var ikinci kızım olursa Hafsa mina koymayı düşünüyorum
Dila çok güzel bir isim ben dila diyorum mira çok var artık. sağlıkla gelsin bebişiniz. Bade ismini de düşünebilirsiniz o da uyumlu kızlarınızın ismiyle
Dila çok güzel hemde çok olmayan isiim bu arada çok şanslısınız 3 kızınız var bende 3 kız kardeşim
Çok güzel herşey gönlünüzce olsun
Teşekkür ederimm en başından beri benim için tek seçenek Dilaydı, fakat eşim o kadar istemiyor ki
çaresizce seçenek düşünmek zorunda kaldım artık, koyamazsam içimde kalacak bir isim
Kesinlikle favorim Dila benim de, eşim Dilara Dilan olacakmış da olamamış gibi bahanelerle ısınamadı bu isme. İçimde yara olarak kalacak gerçekten bu ismi koyamamak
Çok teşekkür ederim herkes öyle diyor inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar kardeşler olurlar
Rabbim sağlıkla, kolaylıkla, hayırla kucağına almayı nasip eylesin inşallah mira olabilir canım hayırlısı olsun inşallah
Çok teşekkür ederim
Nisa olabilir ablaları ile daha uyumlu geldi sanki
Dila , Nisa çok güzel
Teşekkür ederim fikir için
teşekkür ederim, çoğunlukla ne diyecek merak ediyorum, teşekkürler fikir için
İsimleriyle yaşasınlar inşallah benmde kızımın ismi elif sare eğer bu gebeiligim kız olsaydı nare ve meva düşünüyordum ama oğlum olcak ahmethan olarak düşünüyoruz. Yani bende oyumu mevadan yana kullanıyorum
Teşekkür ediyorum sağlıkla kucağınıza alın inşallah oğluşunuzu
Şira isminide çok seviyorum fikir olsun size