3. Kızıma isim hangisi daha hoş

Merhaba kızlar. 12si cumartesi planlı sezaryenim olmakla birlikte her an da baslayabılır doğum :see_no_evil_monkey: bugün nstde sancım çıktı hala devam ediyor ve biz hala isim koyamadık kızımıza​:face_holding_back_tears: sizlerden tavsiye rica ediyorum . İlk kızımın adı Sare İkinci kızım Azra Üçüncü için düşündüğüm isimler ise Neva, Mira, Nisa, Meva, Dila. Sizce hangisi daha hoş. Ya da önerebileceğiniz başka bir isim var mıdır?

1 Beğeni

Ben oyumu “mira” dan yana kullanıyorum :grinning_face_with_smiling_eyes: Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaAllah :palms_up_together:t2::rose:

4 Beğeni

:heart_eyes::+1:t2: çok teşekkür ediyorum

@Güneş34 bende mina ismini daha naif buluyorum :joy:

1 Beğeni

O da çok hoş, teşekkürler :heart_eyes:

Bende mina ismini sevdim bir kızım var ikinci kızım olursa Hafsa mina koymayı düşünüyorum

1 Beğeni

Dila çok güzel bir isim ben dila diyorum :face_with_hand_over_mouth: mira çok var artık. sağlıkla gelsin bebişiniz. Bade ismini de düşünebilirsiniz o da uyumlu kızlarınızın ismiyle :cherry_blossom:

3 Beğeni

Dila çok güzel hemde çok olmayan isiim bu arada çok şanslısınız 3 kızınız var bende 3 kız kardeşim

1 Beğeni

:heart_eyes: Çok güzel herşey gönlünüzce olsun

Teşekkür ederimm :heart_eyes: en başından beri benim için tek seçenek Dilaydı, fakat eşim o kadar istemiyor ki :see_no_evil_monkey: çaresizce seçenek düşünmek zorunda kaldım artık, koyamazsam içimde kalacak bir isim :melting_face:

1 Beğeni

Kesinlikle favorim Dila benim de, eşim Dilara Dilan olacakmış da olamamış gibi bahanelerle :slight_smile: ısınamadı bu isme. İçimde yara olarak kalacak gerçekten bu ismi koyamamak :laughing::see_no_evil_monkey::face_holding_back_tears: Çok teşekkür ederim herkes öyle diyor inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar kardeşler olurlar :hugs:

1 Beğeni

Rabbim sağlıkla, kolaylıkla, hayırla kucağına almayı nasip eylesin inşallah :palms_up_together::heart: mira olabilir canım hayırlısı olsun inşallah

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim :heart_eyes::folded_hands:t2::+1:t2:

Nisa olabilir ablaları ile daha uyumlu geldi sanki

1 Beğeni

Dila , Nisa :smiling_face: çok güzel

1 Beğeni

Teşekkür ederim fikir için :heart_eyes::+1:t2:

:heart_eyes: teşekkür ederim, çoğunlukla ne diyecek merak ediyorum, teşekkürler fikir için :heart_eyes:

İsimleriyle yaşasınlar inşallah benmde kızımın ismi elif sare eğer bu gebeiligim kız olsaydı nare ve meva düşünüyordum ama oğlum olcak ahmethan olarak düşünüyoruz. Yani bende oyumu mevadan yana kullanıyorum :cherry_blossom:

1 Beğeni

Teşekkür ediyorum :hugs: sağlıkla kucağınıza alın inşallah oğluşunuzu

Şira isminide çok seviyorum fikir olsun size