3. Hamileliğim olmasına rağmen çok korkuyorum

1. Hamileliğim ve gerçekten aşırı korkuyorum belki diyeceksiniz ki tecrübelisin neden korkuyorsun bu bebeğimde panik atak hastayım ve suni sanciya alerjim olduğunu ikinci hamileliğimde öğrendim panik atak da ikinci doğumda başladı aslında şuan çok korkuyorum 25 haftalık hamileyim ve erken doğum riskim var psikolojik olarak aşırı yıpranmış durumdayım ne yapacağımı bilmiyorum bır fikir verin lütfen nasıl kafamı rahatlata bilirim …

Benim de 4 . Doğumum olacak 10 senedir psikolojik tedavi görüyorum panik atak anksiyete bozukluğu var 27 haftalık hamileyim ve bu zaman icerisin de inan bana bütün ilaclari bıraktım sigarayı bıraktım kahveyi bıraktım bu bebek beni yeniden hayata döndürdü sanki panik yapma kafana hiç birşeyi takma bebeği kucağıma alacagimi hayal ediyorum rahatlıyorum doğumdanda hiç korkma rabbim öyle bir yardım ediyor ki edecekte emin ol seni korkutan şuan da panik atak rahatsızlığınin olması şöyle düşün seni korkutan şey doğum belki sancı çekeceksin 1 saat bilemedin 3 saat sonunda bütün ağrıların gidecek hepimizin korkusu elbet var ama en önemlisi de her dakika için rabbim gunahlarin bağışlayacak ve amel defterindeki bütün günahlar silinecek sıfırdan baslayacaksin bicilmemis bir mükâfat bu yepyeni bir sayfa yepyeni bir defter anlatırken bile heyecanlanıyorum o sancı ne ki varsın Rabbimden gelsin okadar kutsal o kadar anlamlı biseyki rabbim için bu kadar acıya değer panik ataktanda hiç korkma ben 4.dogurdum her çocuk birazdaha ilestirdi beni bu çocukta hastalığımın şifası oldu elini kalbine koy ve Allah’a sana böyle hastalık ve böyle bir imtihan verdiği için şükür et ve ona sığın hepsi geçecek dualarım seninle cnm Mine hanım Allah’a emanet ediyorum seni ve kolay doğumun için Rabbime sığınıyorum ve dua ediyorum kardesim

1 Beğeni

Söylediğin herşey için çok teşekkür ederim biraz daha rahatladım yazdıklarını okurken dusuncelerin ve verdiğin fikirler için teşekkür ederim :heart:

1 Beğeni