3.dogum daha mi kolay?

merhaba.benim 3.hamileligim ilk ikisi normal dogum oldu buda suanlik oyle gorunuyor.3.dogum daha mi kolay oluyor peki acilmasi falan daha mi hizli ilerliyor.sanki 2sinide unutmus gibiyim tedirginliklerm korkularim var buseferkindede 34.haftadayiml yaklastikca dahada merak ediyorum hem mutluluk hem korku degisik bi psikolojideyim​:grinning:

Merhaba genellikle daha kolay olduğu söylenir ancak her hamilelik farklıdır. Yani kesin bir şey söylemek zor :hugs:

1 Beğeni

Bende sendenim bacım insan her şeyi unutuyor cidden genellikle kolay olur diyorlar ya bakalım göreceğiz :sweat_smile::face_with_hand_over_mouth::person_gesturing_ok:t3::person_gesturing_ok:t3: biz 7 yıl sonra yaptık üçuncuyu seninnin arası ne kadar

2 Beğeni

Merhaba 11 gün önce 3. Normal doğumu yaptım gerçekten çok hızlı ilerliyor 2 oğlum suni sancıyla 40+3 te geldiler (biri 10 biri 8 yaşında) hastaneye yatış sancı doğum toplam 13 14 saat sürmüştü…bu bebeğimde 38+3 te akşam 10 12 civarı sancılar başladı hafiften pembe akıntı geldi sabah 7 de doktora gittim sancılarım dayanılmaz olmuştu gittiğimde niye bu kadar bekledin deyip baktı 8 cm açılma varmış direk yatırdılar 7 20 de hazırlanıp doğuma girdim 7 40 da bebeğim geldi az daha evde bekleseydim dogarmis yani …ebe 3. Doğum olduğu için doğum süresi sancı baslayinca 6 7 saat dedi olurda sanciniz vs olursa çok beklemeyin derim

2 Beğeni

Ben bı haftadır her gün düzenli bu saatlerde sancı cekiyorum ama 8 den sonra geçiyor şuan yine var bende şuan 38.3 um artık bıktım vallahi her gün sancı çekmekten o yüzden beklicem diyorum arkası gelmiyo çünkü annemde diyo beklerken evde dogurcan diye hastaneye gidip gidip boş dönmekten iyidir son ana kadar beklicem diyom bakalım ne gün gelecek :person_shrugging:t3:

1 Beğeni

Sizde de son günün sancısı öncesinde her gün düzenli ama arkası gelmeyen sancılar olmuş muydu

ikinci 9yil.arayla tup bebek oldu 3.yu hic beklemezken supriz oldu 4yil dan sonra​:grinning:ama sanki ogunlerin hepsini unuttum gibi .

2 Beğeni

ayy ne guzell.hemencecik olmus bide sanciyi evde cekmeniz cok iyi olmus aslimda.hastamede olunca yatin diyip duruyolar.darisi bana olsun insallh.6 7 saatlik sureyide aklima kazidim dikkat edicm mutlaka.

1 Beğeni

Bende aynı fikirdeyim yaa devletlerde sanciyi tek başına cekiyorsun yat diyorlar odada açılma bekliyorsun ins son on on beş dk ya dogururuz​:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

aynen devlette olcak benimkide tek basina sanci cekcem yatirip kaldirmicaklar oyuzfen evde dayanabildigim kadar dayanmayi dusunuyorum.3 4 dkda bir geldiginde gitcem inslh

1 Beğeni

Bende üçüncüye hamileyim son 12 gününüz kaldı benimde sancım oluyor qrada ama kısa sürüyor kasılmalar falan devamı.olmuyur ilk iksiinde suni verdiler diyorum ins hayırlısıyla bunda kendi sancım baslar

3 Beğeni

Bende 4. Ay önce 3. Doğumunu yaptım. Doğum öncesi çok gergin ve stresliydim ilkmiş gibi. Ama elhamdülillah 41. Haftada kolay hikayesiz bi doğum oldu. 2 de giriş yaptım 6.30 da bebeğim geldi.

3 Beğeni

Yok olmadi yalancı sancı çok nadir olurdu bana ama gaz sancısı gibiydi benim doğumdan önceki gün biraz yorulmuş olma ihtimalim var büyük oğlumu oluldan alıp kuuckle beraber karete kursuna goturdum biraz tempolu yürüdüm az kosar gibi bı kaç gündür de hurma yiyordum bı yandanda doğum olmadan evleri toplayim derdindeydim o yüzden extra yoruldum galiba o tetiklemis olabilir​:sweat_smile:

2 Beğeni

Ben ikisinide suniyle dogurdugum için bunda hep filmlerdeki gibi evde cekiyim sancı neymiş goruyum diye düşünüyordum rabbim dualarimi kabul etti​:sweat_smile: ne istediğinize içinizden ve dilinizden geçenlere gercekten dikkat edin duanın kabul zamanına gelir oluverir​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Bide doğumdan sancidan çok ebelerin dk başı gelip açılma varmı diye bakması en nefret ettiğim oydu çok şükür bunda bı ilk muayenede ebe baktı bide doğumdan hemen önce başka ebe baktı ondan başka kimse ellemedi

1 Beğeni

Ay bende 8 yil aradan sonra 3. Yolda bende senin gibi acaba kolay olur mu diyorum insallah kolay olur :palms_up_together:

2 Beğeni

Son bı kaç sanciyi takip etmistim oda bunlar bundan sonra 7 8 dk da bir olmaya başlamıştı hastaneye gittiğimde artık 5 dk olmuştu eğer 3. Dogumsa 5 dk olmasını beklemeyin ne olur ne olmaz giderken yolda doğurmak istemezsiniz…ben dogumhaneye çıktığımda üstümü ayakta çıkarmama izin vermediler her an doğum olabilir diye sancidan oturamiyordum ebe izin vermedi yatarak giydim resmen önlüğü sancinizi evde çekin ama 5 6 saati geçmesin ne olur ne olmaz rabbim hepinize hayirla sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin kuzularinizi🩵:purple_heart:

2 Beğeni

cok tsk ederim bu uygulamayada bakarim 5 6saati gecirmem insalh sizinki kadar kolay bi dogumum olur.

1 Beğeni

İnşaallah rabbim gönlünüze göre versin :yellow_heart:

1 Beğeni