3. basamak yoğun bakım yenidoğan

Arkadaşlar merhaba

Gece acil sezaryene alındım. Bebeğim de ben de ayrı ayrı yoğun bakıma alındık. Ben yoğun bakımdan çıkarıldım ama bebeğim 3. basamak yoğun bakıma alındı. Nefes almasında sıkıntı varmış. Çok üzüldüm durumunda değişme yok diyor doktor. Var mı böyle bir durum yaşayan bilgilendirirse sevinirim.

Öncelikle gecmiş olsun bebişin ciğerleri havasız kalmış büyük ihtimalle benim de doğduğunda direk aldılar yoğun bakıma 1.2 daha çok hasta olanlar 3 daha ıyı olanlar oluyor 15 gün yattı benım ki şükür şuan 2 aylık

Korkma sütun kesilmesin bebişini düşün sadece süt sagıp vermeye bak sen basigilikli guclensın

İnşallah ya benimki de iyileşir bir an önce sağ ol canım

Öncelikle geçmiş olsun, doğumun ve lohusalığın hayırlı olsun :bouquet: bu çok sık karşılaşılan bir durum. Durumunda değişiklik yok ifadesi şu açıdan iyi bir haber çok şükür kötüye gitmiyor hiç merak etme Allahın izniyle çok yakın bir zamanda kucağına alacaksın ve evinize gideceksiniz. Şuan bebeğin için kendine hem bedenen hem de ruhen çok iyi bakmak zorundasın. Pozitif düşün ve dua et :wilted_flower:

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim, inşallah her şey daha iyiye gidecek öyle inanıyorum :cherry_blossom:

1 Beğeni