3 aylık Bebek gelişimi acil bakın kizlar

3 aylık bebeğim var 3 kilo 120 gram doğdu

ilk ay 1 kilo aldı 2. Ay 800 Gr 3. Ay 465 Gr aldı

Sütüm var bebeğe de yeterli günde dolu dolu 4 5 bez değişimi yapıyoruz ve çevrem mama ver die baskı yapıyor bende vermek istemiyorum sütüm varken

Siz böyle birşeyle karşılaştınız mi ne yapacağımı şaşırdım

Bana yardımcı olun lütfen

Benim kızım ilk üç ay anne sütü kullandı çevrem bu hiç kilo almıyor deyip durdular benden habersiz kavanoz mama yedirmisler ondan sonra çocuk hiç düzenli kilo almadi 9 kilo 2 yaşına girecek almıyor çok pişmanım anne sütünü biraktirdigim için sizde çevrenizi değil kendinizi dinleyin emin olun mama vermediginiz halde kullaniyorum deseniz bak hemen işe yaramış kilo almış diyecekler o yüzden bakma sen kimseye gönlün nasıl rahatsa öyle yap

1 Beğeni

Bence kilo alımı çok güzel, mama vermeye gerek yok

Evet bunu çevreme anlatmak çok zor

Çizgili korumaya çalışıyorum ben anne sütü vericem mama kullanmayı düşünmüyorum dediğim halde vazgeçmiyorlar malesef

Bu çevre susmayı bilmez hepsi uzman daktırrrr çünkü :hushed_face::face_exhaling::face_exhaling::face_exhaling: Doktor kontrol etti kilo alımını iyi anne sütü almaya devam etsin dedi diye bastıra bastıra söyleyin. Doktor zaten söylemiştir kilo alımı konusunda ne gerekiyorsa . Herbokolog insanları sessize alın. :sweat_smile: