Selam herkese . Bebeğim 3 aylık . Sütüm yok mama veriyorum. Hiç bir mamayı yemiyor . 5-6 mama değiştik şimdiye kadar 7-8 saat aç kaliyor . Kilo alimi 100-200gram. Başına gelen oldumu ne yaptınız?
Hangi mamaları denedin belki mamayı yaparken yanlış bişey yapıyorsun dur ondan hiçbir mama kabul etmiyordur
Ne kadar zamandır mama veriyorsun
Doğduğundan beri sütüm az olduğu için verdim. Sonradan memeyi tamamen redd etdi
Siz ne kullaniyorsunuz? Nan friso verdim . Azerbaycandayim buranin bir kac mamasini verdim. Yaparken yalnis bisey oldugunu dusunmuyorum
Ben Aptamil verdim çok gaz yaptı sma verdim yaramadi kilo çok aldirmiyordu oğlum da bikac emmeden sonra öğrüyordu şimdi hipp veriyorum aşırı memnunum oğlum severek içiyor hem de yarıyor mamanın yarayıp yaramadigini da bezine yaptığı büyük abdetten anlıyorum
Orada hipp varsa onu dene yoksa da trendyoldan sipariş edebilirsin bir de onu dene bakalım çevremde çoğu kişi hipp markasına geçti Aptamil vs kullanıyorlardı gaz yapıyor vs diye hipp geçtiler onlar da memnunlar
Hipp var bizde amma doktor mamalar aynı diğerlerini yemedise obu da yemez dedi keçi sütünden olanı almamı söğledi. Oda çok pahalı 120 nanat kabrita. Hipp alsam 7 ci mama olacak
Aptamil sma similac almayı düşündüm burda da var amma doktor ızın vermıyor kı bosuna para vercen. Mamaları alıp atıyoruz yemıyr
Aptamil bende almıştım bi hafta kullandım attım gaz sancısından uyuyamıyor sürekli ağlıyordu hipp mama denemedim doğduğu andan itibaren mi başladınız yoksa belli bi yaşta mı kullandınız yeni doğum yaptım 12 günlük daha ilk gebelik olunca pek bilmiyorum
Atma çevrede ihtiyacı olan birine ver bereketi size de alana da olur
2 aylık olunca mana kullanmaha başladık ilk Aptamil denedim bir ay olmadı sonra sma denedim yaramadı kilo aldirmiyordu büyüğünü coook az yapıyordu en sonunda hipp önerdiler üstünde keci resmi olan versiyonunu aldım denedim bir paket maşallah bunu çok sevdi ve yarıyor büyüğünü günde 4-5 çıkarttı bazen ard arda bile yapıyor elhamdülillah o yüzden hipp kullanıyorum bebeğimde mide bulantısı da yapmadı biberon olarak da lansinoh kullanıyorum
O zaman. Biberonunu sevmemiş olabilir çünkü illaki bir mamadan birkaç defa aç olduğu için içer mantıken biberonunu değiştir mamayı değiştirme mamayı da bir defalık son kez hipp dene biberon da lansinoh tavsiye ederim benim bebeğim ne emzik ne başka biberon tuttu bir tek lansinoh tuttu ve meme reddi de yapmıyor
Hipp mama kullanın hem organik hem kilo alımına iyi gelecektir
Avent ve dr browns kullanıyoruz. Başka ne alsamki
Baska bir sıkıntısı vardır o zaman aç olinca yer mecburen
Lansinoh dene bir de o da olmazsa başka bişey vardır
3 ay 15 günlük taş çatlasa 2 ay emdi sütüm kesildi son 1 aydır da mamayla devam ediyoruz.Doğdugundan beri hipp kullanıyorum
@Hilalakın bu bebekler çok fena yaa kaç cm boyları var türlü türlü huyları var