3-6 ay bebek kıyafeti ne kadar alınmalı Elimde 1tane10 lu yebidogan seti 1 tane 5 li yenidoğan seti bunlar 0-3 aydı sanırım 2 tane şapkalı yenidoğan tulum 5-6 adet zıbın var bunlar da 3-4-5 aylıkken vs giyilebiliyor mu ?
Sanmam… ben oğluma yeni doğan kıyafetini 18 gün giydirebildim
Peki 3-6 ay bebek kıyafeti ne kadar almam lazım ve ne almam lazım
Büyük küçük ıvır zivir ne varsa aldım toplu alışverişle ama kontrol edeyim derken 3-6 ay biseyi olmadığını farkettim zibinlar hariç
Ya o biraz mevsime göre değişir… bence hicbirsey alma bebişin gelişimi kilosu sana yol gosterecek zaten… ama illa alacam dersen… ikili takımlar ve zibinkar çok işine yarayacak… kışa denk gelirse tulum olabilir…
Yaza denk geliyor hafif derin havalara da
Hani yenidoğan kıyafeti az ya sjmdi diyorum onlar olmaz ise ne giyecek bebek o yüzden en azından 3 tane alsam mı bilemedim gerçekten
Biraz kısa kollu ve uzun kollu takımlar çoraplar… yelek ve akşam serinliginde giydirmek için tulum olabilir… zaten zaman sana neye ihtiyacınız olduğunu gösterecek merak etme
Teşekkür ederim yeleği hırkası vs örgü çok var annemler sağolsun öyle şeylere gerek yok da işte şu altlı üstlü takımlar ve zıbın takımları vs onlar lazım galiba bir de zıbın takımlar mi alt üstü takımlar mi daha iyi olur
Çorap su 3 lü tek paket halinde minikler oluyor ya onlar 2-3-4-5 . Aylarda kullanılıyor mu
Birde ayakları kapalı şeyler alma bence… o ayakları kapalı şeyler yeni dogandan sonra çok rahat olmaz diye düşünüyorum… onun yerine çorap giydir. Kıyafetin içinde gergin kalmamalı bencee
Ben normal alt üst takım tercih ederdim çünkü zıbın zaten o kadar çok kirlenecek ki yada terledyp değişecek kii. Zıbın takımları bence ince kalıyor gibi geliyor bana
Çoraplar çok esnek oluyor ya… onları uzun zaman giyer
Coookkkk teşekkür ederim kararsızım yanlış birşey alıp pişman olmak istemdim Allah razı olsun
Ne demek… Rica ederim.bende 3 takım kıyafet aldım. Biri 8li hastane çıkışı biri 5li hastane çıkışı biri 4lu takım 4 tane zıbın 3lu çorap aldim.birazda oglandan kalan kıyafetler var sadece zıbın almayı düşünüyorum. Geri kalanı doğumdan sonra diye düşündüm.
Ben çevremdekilere sordum. Ve yenidoğan kıyafetleri bebeğe küçük geldiğini söylediler. Ben de 0 - 3 ay alıyorum.
Yenidoğanı 20 gün falan giydire bildim,kullanışsız .
0-3 ayı 3 ayına kadar giydi.
Bebek kıyafetinin bazı kumaşları varki üstüne 3-6 yazıyorlar ama 6 ayına kadar giyemiyor.
Ben 3 tane aldım ve öyle çıktı,1 yaş için yazıyor ama 3 aylık bebek giye bildi,kilolu olamamasina rağmen, oyüzden alınca bence biraz büyük alınmalı azıcık.
Canım çok az almışsın 0-3 leri 1,2 taneyle olcak şey değil En az 10 tane al desem abartmış olmam ki benim neredeyse 20 tane yenidoğanım hiç yok 1 aylık olduk bugun ve giymedigimiz hiçbir kıyafeti kalmadi giydiriyorum hepsini
Sonradan baya bir tamamladım çok kirlenir bilmem ne muhabbeti neyin olunca sayıları arttırdım şimdi daha iyi gibi