2li taramasi riskli cikanlar okusun

Merhaba arkadaslar burada da konu acmistim 2li taramam çok yüksek riskli cikti 1/50 doktor amniyo sivisi istedi kabul etmedim ne gelirse Rabbimden diye hatta 2 3 doktor baya yuksek çıkmış fetal dna yaptir sivi aldir vs die tekrar tekrar soylediler yinede ogrensem bise degismeyecek die yaptirmadim ayrıntılı ya bile girmedim cuma gunu dogum yaptim sezeryanla cocugumun en ufak sıkıntısı cikmadi şükürler olsun iki yanagi gamzeli dünyalar güzeli kizim oldu(maşallah) bunu buraya yazıyorum ki benim gib i riskli çıkıp uzulen anneler okur da moral olur die Rabbim herkese saglikla versin bebisleri :heart::heart::heart:

18 Beğeni

Benim şükür öyle bi tahlilde sorun çıkmadı ama sizin hikayenizle güne güzel başladım diyebilirim :heart_hands::heart::smiling_face_with_tear: maşallah Allah analı babalı büyütsün . Bebişinizin kaderi de kendi gibi güzel olsun Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın. Size de çok geçmiş olsun :heavy_heart_exclamation:

Hayırlı olsun canım benimde yaştan dolayı riskli denildi hicbirsey yapmadım Allah’ım büyüktür ne gelirse kabulüm dedim daha dogmadik ama inşallah herşey yolundadir bizimde teşekkür ederim

1 Beğeni

Hayırlı olsun canım rabbim güzel günlerini görmeyi nasip etsin inşallah :cherry_blossom: Allahtan ümit kesilmez canım

@Dygtrgy o kadar sevindim ki şükürler olsun :palms_up_together:t2::face_holding_back_tears: doğumun ve lohusalığın hayırlı olsun gözünüz aydın bebişinizi sağlıkla büyütmek nasip olsun Allahım ömrünü hayırlı ve bereketli eylesin :smiling_face_with_three_hearts::bouquet:

Gebe bi anne de 2 tarama testi riskli çıktığı için bebeği aldırmış ama bebeği incelediklerin de bebekte hiç bir sorun olmadığını söylemiş doktorlar o yüzden muzice bebeklerimize sahib çıkalım onlar bize Allah’ın verdiği en güzel hediye

2 Beğeni

Çok sevindim gerçekten bende halen şüpheyle yaşıyorum benim çok riskli çıkmadı ama ense kalınlığı çıktı ve orta riskli çıktı bende bir şey yapmadım inşallah sağlıkla dünyaya gelir :pray:t2::heart:

2 Beğeni

Sen Allah’a sığın o darda da yolda bırakmaz benim görümcem de oğlu için ense kalınlığı var down sendromu olur bu aldır bakmazsın dediler aldırmadı şimdi Maşallah 6 yaşında tosuncuk oldu hiç bir şeyi de yok kardeşimin eşi ikizlere hamile iken bebeklerden biri dawn sendromu dediler doğsa da engelli olur doğum yapalı 20 gün oldu 2 cadı kızı var çok tatlılar hiç bir sorunları da yok doktorlar sadece bi tahmin yapıyorlar ama bunu kabul etmek yada etmemek bizim elimizde kalbi atan sımsıkı tutunmuş bi minik kalbin hayatına son vermek bizim yapacağımız birsey değil bize düşen en güzel şey bebişlerimize sahip çıkmak

1 Beğeni

Omcelikle cok sevindim sizin adınıza saglikla büyütün bebeğinizi benimde 19 eylülde randevum var ikili tarama yaptırmıştım sonucunu ogrenicem riskli bir yastayim gercekten bu testler cok can sikici hamileik boyunca annelerin stresle geçireceği kalan donem oluyor bakalim bana ne dicek doktorum hem heyecanliyim hem stresliyim acikcasi Allah hayirlisi neyse onu nasip etsin hepimize

Yaşınız kaç riskli yaştayım dediğiniz için merak ettiim

42 yasındayım :blush:

YouTube de bir doktoru izlemiştim diyorduki 2 li testi yüksek çıkan kişilerden 30 kişiden sadece 1 çocuk gercek problemli doğar

Yani riskli yaş degil aslında bence hiç bir problem yoktur canınızı sıkıp bebeğinizi riske atmayın

1 Beğeni

Kesinlikle öyle bana da dedi bir tane doktor sanki onların karar vereceği bir şey aldırmak. Ki öyle bile olsa niye aldırayım o da can ve benim evladım her şeye razıyım diyerek bekliyorum bakalım inşallah sağlıkla doğar sırf bu yüzden stresli üzüntülü geçti işte

Allahin izniyle sapasağlam bebeğini inşallah kucağına alırsın canım b3nim ilk oğluma da kafasi su topluyor dediler hamileligim nasıl geçti hiç bilmiyorum şimdi 9 yaşında sapasağlam

1 Beğeni

Ben 2 li test yaptiramadim randevu alamamistim 3 lu test yaptirdim onuda istemeyerek doktor illa istedi sonuclarda yuksek cikti benimkide bendende sıvı istediler yaptırmadım allahın takdiri ne verirse başımın gözümün üstüne evladım sonuçta bakalım hayırlısı :blush:

Lohusalığın hayırlı olsun bu arada canım bilgi için teşekkürler :kissing_heart:

Hazırlanan raporda bile kesin sonuc vermemektedir diyor yaptirmak sacma geliyor bana ne gelirse allahtan bende kabüldüm Yaptirip yaptirmadigimi soeduklarinda yaptirmadim diyince doktorlar bir suru kinusmaya basliyor sanki bebegini dusunmeyen anne gibi hissetiediler bende 4 lü tarama yaptım hic bir sey cikmadi kesin sonuc vermeyen bi teste göre hareket etmek nw kadar dogru çözemedim dogana kadat hasta denen bebeklerin hic bir sorunu cıkmıyor insanlar bu laflarla cocuk aldirsaydi o saglikli cocuklari aldirmis olucakti

Yaa maşallah çok sevindim inşallah bende aynısını derim 1 ay kadar sonra :heart:

1 Beğeni

Allah bağışlasın kardeşim analı babalı büyütsun :smiling_face_with_three_hearts: