2li tarama ultrason

Kızlar merhaba 2 li tarama testi yaptırdım salı günü doktorum ense kalınlığı veya diğer ölçümler hakkında hiç bir bilgi vermedi yani bu ölçü iyi falan demedi kan vermeye gönderdi direk 2 gündür e nabıza girmekten öldüm. ultrason görüntüsü ile anlayan olur mu?

Bende.senle.ayni gün girmişim banada doktor bişey.demedi 2 hafta sonra sonuçlar.iicn randevu al dedi

1 Beğeni

Bildiğim kadarıyla ense kalınlığı 2 mm üzerindeyse olasılık yüksek oluyor. Bizim ölçümüz 0.85 mm çıktı şimdi de test sonucunu bekliyoruz

1 Beğeni

Nerde yazıyo ense kalınlığı e nabizda mi

1 Beğeni

Nabızda yazmaz ki doktor ultrason muayesinde söylemesi gerekiyor onu

1 Beğeni

İşte bana bişey demedi olumlu yada olumsuz ölçümleri aldı asistana söyledi sonuçları 2 hafta sonra Alcan dedi

Sende görüntüler varsa belki orda yazıyordur

1 Beğeni

Ben şimdi e nabızda doktorun raporuna denk heldim ense kalınlığı NT olan mı ? Bilgin var mı ?

Kagidida.kan verdiğim yer aldı yani elimde bişey yok ama hatırladığım kadarıyla bı deger 1.60 ti digeride 70 li biseydi

Sanırım evet

E nabız Raporunda o NT yazan kısımın karşında 1.4mm yazıyor

İnşallah hepimizin sonuçları güzel çıkar​:palms_up_together:

1 Beğeni

O zaman süper anladığım bildiğim kadarıyla normal bir değer

1 Beğeni

İnşallah Rabbim ne verirse başımızın üstüne tabi ki ama insan düşünmeden edemiyor

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim gece gece biraz da olsa düşünmeden uyurum inşallah :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Kötü hiçbir şey düşünmeyin arkadaşlar bizler ne kadar olumlu ve pozitif olursak bebeklerimizde o kadar sağlıklı olur. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

2 Beğeni

Amin inşallah​:palms_up_together:

2 Beğeni