Kızlar merhaba 2 li tarama testi yaptırdım salı günü doktorum ense kalınlığı veya diğer ölçümler hakkında hiç bir bilgi vermedi yani bu ölçü iyi falan demedi kan vermeye gönderdi direk 2 gündür e nabıza girmekten öldüm. ultrason görüntüsü ile anlayan olur mu?
Bende.senle.ayni gün girmişim banada doktor bişey.demedi 2 hafta sonra sonuçlar.iicn randevu al dedi
Bildiğim kadarıyla ense kalınlığı 2 mm üzerindeyse olasılık yüksek oluyor. Bizim ölçümüz 0.85 mm çıktı şimdi de test sonucunu bekliyoruz
Nerde yazıyo ense kalınlığı e nabizda mi
Nabızda yazmaz ki doktor ultrason muayesinde söylemesi gerekiyor onu
İşte bana bişey demedi olumlu yada olumsuz ölçümleri aldı asistana söyledi sonuçları 2 hafta sonra Alcan dedi
Sende görüntüler varsa belki orda yazıyordur
Ben şimdi e nabızda doktorun raporuna denk heldim ense kalınlığı NT olan mı ? Bilgin var mı ?
Kagidida.kan verdiğim yer aldı yani elimde bişey yok ama hatırladığım kadarıyla bı deger 1.60 ti digeride 70 li biseydi
Sanırım evet
E nabız Raporunda o NT yazan kısımın karşında 1.4mm yazıyor
İnşallah hepimizin sonuçları güzel çıkar
O zaman süper anladığım bildiğim kadarıyla normal bir değer
İnşallah Rabbim ne verirse başımızın üstüne tabi ki ama insan düşünmeden edemiyor
Çok teşekkür ederim gece gece biraz da olsa düşünmeden uyurum inşallah
Kötü hiçbir şey düşünmeyin arkadaşlar bizler ne kadar olumlu ve pozitif olursak bebeklerimizde o kadar sağlıklı olur. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Amin inşallah