2li tarama testi

herkese merhaba bugün ikili tetst yaptırmak için hastaneye gittim ulturasonda bebeğin ters olduğunu ve burun kemiğinin gözğkmediğini söylediler kan verdim test 10 gün sonra çıkıcak ilk gebeliğm çok endişeleniyorum on gün beklemekte çok zor geliyo şu an korkuyorum her şey Allahtan tabi ki ama içime kurt düştü pek bilgimde yok bu konularla igili yardımcı olabilirseniz çok sevinirim tüm doğurucak ve yeni doğum yapmış çocuğunu büyütmekt üzere olan bütün annelerin Rabbim yardımcısı olsun

2 Beğeni

Kaç haftalık canım

Banada daha onbir haftalık Ken ikili tarama testi nde downsendrom riski tanısı koydular yanılma payı var bu testlerin yüzde yüz doğru sonuç vermiyor ve bebek daha küçük olduğu için belli olmuyor başka bir doktora git bide

14 haftalık

çok teşekkür ederim yanıtın için mutlaka başkaq doktorlarada gidicem

1 Beğeni

Endişelenme burda burun kemiği ile ense kalınlığı ölçüyorlar doktor tam doğru pozisyonda bulamadığı için öyle demiştir bilirsin Doktorlar oyledir herşeyi kötü yorum yaparlar başka doktoru git ikili tarama testi zamanı geçmeden içini ferah tut dualar oku bebeğini güvende hissetki korkmasın

1 Beğeni

Detaylı ultrason a yönlendirmedimi genlede soeunlu olduğunu düşündüğü anda yönlendiriyor hem doktorlar beni yönlendirmislerdi

1 Beğeni

Kimi sorun yok dedi kimi var dedi bende Allah’a bıraktım canım sende öyle yap git başka doktora yine baksınlar ama o kadar düşünme ne gelirse hayırlısı

1 Beğeni

Yönlendirmwdiler malsf bebek küçük diyip zar zor görebildiğini söyledi sadwce

Biraz moralim bozuldu ama bende öyle yapmaya calısıyorum herşey Allah’tan

Hayırlısı daha küçük belli olmaz doğru yani

1 Beğeni

Sonucun çıktımı canım

Yarın gidicem güzel sonuçlar çıkar inşallah :pleading_face:

İnşallah güzel sonuçlar alırsın merak ettim bende on gün geçemez diyince siz bı gün bile kalmadı

1 Beğeni

Canim benim bebeğim yuksek riskli down sendromlu dediler. Aldirmalim aminosentez sivisi alalim dediler kendi hastanemde ki doktorlar bile negatif konuştu nipt testti yaptırdık orda sonuc yusde 99 bile olumlu cikmasina ragmen her muayene söylediler. Suan dünyaları tatlisi sağlıklı bebeğime var.

1 Beğeni

Canım naptın aldinmi sonucunu umarım temiz çıkmıştır

Hastaneye bugün gidebildim çok şükür temiz çıktı :folded_hands:

Gözüne aydın canım senin adına sevindim :palms_up_together:

Çok teşekkür ederim