2aylık bebeğin parmağında kızarıklık

Arkadaşlar oğlum 3cü ayına geçti,doğduğundan beri ayak parmağı kızarıyordu sonra kendiliğinden geçiyordu.Ben doktora söylediğimde de krem yazmıştı onu sürdüm fayda etmedi.Dün baktım ayağına kızartı tamamen yok olmuştu ama şimdi yine kızarmış sanki deri soyulmuş gibi yara olmuş.Bu ayın 8 i dermotoloq randevumuz var oraya götürücem bakalım ne diyecek.Böyle durum yaşayan oldu mu ?

3 Beğeni

Belke diatezi var menim oglumdada vardi diatez ama ancaq uzunde olurdu qizarti aplisin mandalin yeme gor olur yene ele

1 Beğeni

süd vermirəme ancağ smes

1 Beğeni

hamileliğimde çok mandalin portakal yemiştim ondan ola bilir mi??

1 Beğeni

He olur mende coxlu yemisdim usaq diatezli olur onda

1 Beğeni

Allah beni öldürsün​:pleading_face: 3 ay boyunca yerdim hep

1 Beğeni

Indide smesin icinde azaciq olsa seker var axi cixmasi normaldi

1 Beğeni

bitek ayak parmağında var bu kızartı başka yerinde yok

1 Beğeni

Bizimkinde uzunde idi çing krem kimi maz vardi yadimdadi onu cekirdim uzune o aparirdi menim oglumda smesle qidalanirdi ana hamile vaxti mandalin aplosin yeyende coxlu usaq diatezli olur

1 Beğeni

Pişik değil miymiş ? Pişik gibi duruyor ama. Egzama olabilir mi ? Ben de merak ettim

hayır arkadaşım pişik değil yara gibi soyulmuş gibi sanki

1 Beğeni

Egzama olabilir bir cildiye gormesi lazim diger parmaklara bulasmadan onlem alinmali cok geçmiş olsun

2 Beğeni

Normalde Parmaklarını bitişik tutan bebekmi? @Nergiz13

1 Beğeni

teşekkürler evet randevu aldık bakalım ne diyecek

2 Beğeni

baş parmağına sürtünüyor o yara olan parmağı sürekli ayaklarını hareket ettiriyor parmklarını da

3 Beğeni

Bi cildciye gorunsen iyi olur, cabucak iyileşsin ilkin bebek :pray:haber verirsin.

1 Beğeni

teşekkür ederim. İnşaAllah

2 Beğeni

Sanki pişik gibi

1 Beğeni

umarım öyle olur

1 Beğeni