Merhaba kızlar nasilsiniz 28 29 haftalik Hamiləyim dun Ulturasona Ağrım çok olduğu için Gitmisdim Bebeyin kafası doğum kanalıa inmiş Karnimda Baya inmiş Acaba bu ne kadar tehlukleli kızlar Bebek çok baskı yapiyor Korkuyorum erkən doğumdan Doktorum Yatak Rejimi Onerdi Bide Hamileler için olan Karset onderdi kulanmami Ayağa falan Kalkinca Kulan Bebek daha çox inmesin diye
Bendede aşağıdaydı ama bu benimkinden biraz daha aşağı hayırlısıyla kucağınıza alın.
Aaa geçmiş olsun hep yat inşallah içerde biraz daha bekler
Bende 32 haftalık hamileyim benimde öyle ben bebeğe kilo aldircak seyler yiyorum çok düzenli bir şekilde 2 kilonun üstünde olunca sıkıntı olmaz dedi doktor ama benimde ağrım çok fazla ayakta hiç kalmiyorum eşim yemek felan yapıyor bu aralar öyle idare ediyoruz en az Kasım 15 e kadar bekleyeceğiz tabi bebek durursa
Nasılsın arkadaşım nasıl oldun
Hastaneden gelmiyoruz bu tarafa hergun kontrol kanamam oluyor surekli 34. Haftayı bekliyoruz Kasım 10 dan sonra bakalım ne olucak nst de sancı çıkmıyor ama benim çok ağrım var nasıl oluyor bilmiyorum belim karnım kasıklarım alttan ağrım çok fazla hatta konu acacaktim yaşayan varmı diye
Ben bunu hastanede yatarken sordum. Nst makinesi yalancı sancıyı da algılıyor mu diye hayır çok gelişmiş dedi sadece rahimde gerçek olan ağrıyı algılar yanılma payı çok azdır denmişti. O ağrı neyden oluyor bilmiyorum
Teşekkür ederim ama mesela hiç geçmiyor bir başlayınca bacak aram hele oturup kalkamıyorum valla o zaman sancı değil demekki bilemedim
31 den beri asagidaydi benimki simdi daha da asagida bisey olmaz merak etme
Sen doğum yaptın mı arkadaşım durumun nasıl
Yok yapmadim canim bir hafta sure verdi. Bir hafta sonra acilman olmazsa balon katater yerlestirecez dedi. Carsamba suni sanci vericeklermis
Rabbim yardimcin olsun bir avazda kurtarsın sağ salim al kucağına inşallah zor valla herşey annelerde her zoru anne çekiyor
Evet canim oyle
- haftamdan 38. haftaya kadar 2 cm açıklık ve erken doğum riskiyle mücadele ettim. Korkma sen de, bir şey olmaz Allah’ın izniyle