29. Hafta sol elde uyuşma

Selam kızlar . Son 1 haftadır sadece geceleri uyurken sol elimde ciddi uyuşma başladı o kadar şiddetli ki asla uyuyamıyorum ve orta ve işaret parmağım patlıcak gibi agırıyor. Böyle bir şey yaşayan var mı?

Magnezyum kullanıyomsuun canım

Magnezyum eksikliğinden olabilr

Sabah akşam kullanıyorum 10. Haftamdan beri hiç aksatmıyorum aslında bilmiyorum niye böyle :unamused_face:

Canım bende şuann 32.haftadayımm aynı şikayet bende de vardı dün doktor kontrolüm vardı söyledim normal artık bebek büyüdükçe sinirlere baskı yapıyor oda uyuşukluk yapıyor magnezyumu aksatma dedi . Eğer çok şiddetli olursa fizik tedavi de kas içine ilaç enjekte ediyorlar ama doğumdan sonra geçiyor dedi. Aslında vücuttaki ödemden oluyormuş . Mecbur dikkat edeceğiz yürüyüş felan yapacağız :worried:

Tamam doktoruna söylersin farklı bi magnezyum yazar dozuna göre değiştir istersen

Çok teşekkür ederim geri dönüşün için . 2 ay daha katlanacaz o zaman . Ne yapalım sağlıklı olsunlar da ınsallah :folded_hands: Allah hepımızın yardımcısı olsun doğumda . Hayırlısıyla bebişlerimizi kucagımıza alalım

1 Beğeni

10 gün sonra randevum söylemem lazım. Çok teşekkür ederim canım :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Rica ederim canım sağlıkla glsin bebiş:cherry_blossom:

1 Beğeni

İnşallah canım amiiin :cherry_blossom:

1 Beğeni