28 haftalik

Agustos anneleri burda mi agrilariniz var mi karin yukari bel agrisi

2 Beğeni

Evet Benimde bel kasık ağırlarım var ve kramplar da oluyor

1 Beğeni

Merhaba ben 27.haftadayim ayakta kalınca hemen belim ağrıyor :frowning:

Kac kilo aldiniz acaba

8-9 kilo aldım

belim o kadar ağrıyor ki. sanki bi anda tutulup kalacakmışım gibi en ufak ters hareketimde. ayrıca sol ayağımın üstüne basarken de zorlanıyorum.

1. Haftadayım 5 kilo aldım şimdiye kadar
1 Beğeni

Bende 26+4 oldum bende nasipse Ağustos annesiyim.. başlarda 3 kilo verdim sonra 2 kilo aldım geri..

1 Beğeni
  1. Hafta içindeyim bu hafta bel ağrılarım başladı sağ arka belimin boşluğu çok ağrıyor oturup kalkarken zorlanmaya başladım

25+3 haftaligiz ev temizliği yapmaya başladım çok çabuk yoruluyorum ve bacak ağrısı var zor yagip zor kalkiyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun .Ağustos annaleriyiz kizlar erkekmi kızmi bebişleriniz​:smiling_face_with_three_hearts:benim 2oglumdan sonra 3bu kızım olucak insalalh hayırlısı ile

Bende 28 haftalık hamileyim benimde aşağı doğru bir baskı hareketlilik varacaba herkeste oluyormu yoksa ters birseymi var birkaç gün sonra muaynem biraz gerilmisimt.acaba ondan olabilirmi ki

10 kilo aldim

26+6 benimde hafif bel agrısı basladı gibi fazla ayakta kalınca oluyor cabuk yoruluyorum eskiye göre yalnız 10 gündür filan ayak bileklerimde şişlik var tamamen gecmiyo bazen azalıyor bazen artıyor. Tansiyonumda normal napmam lazım ?

Bendede hafif sislik olmustu ayaklarimi yukseğe koydum uzun sure kaldim oyle dinlendim düzeldi

1 Beğeni

Kac haftalık sızın ayaklarınızı nasıl havaya kaldırdınız

Ayakta çok kaldığımda genelde sislik oluyor ve ağrıyor ozaman ayağınızı yükseğe koyup dinlendirirseniz yastik koyabilirsiniz azda olsa agrilari ve sisligi geciyor

Sımdıye kadar katıyordum yastık kanamam oldugu ocın ama sımdı yasak sol tarafa yat dedı doktor bebek buyudugu ıcın

Çok geçmiş olsun insallah iyi olursunuz sağlıkla alırsınız kucağnıza

1 Beğeni

Amın cok sagolun ınsalah cunkemız saglıcakla alırız bebısslerımızı

Merhaba aynı sorun bendede var dün doktora gittim ödemden kaynaklı dedi bana tuzu tamamen kesmemi ve kendimi fazla yormadan yürüyüş yapmamı önerdi. Bnde 25, haftadayım