28 haftalik hareket

28 haftalik olduk ama surekli bir hareketini hissetmiyorum. Gunun belli saatlerinde hissediyorum. Oda cok sert degil ara ara sertlesiyor bebek

Benimde 21 haftalık öyle pek belirgin bişey yok galiba :joy: çok tembel bizim bebekler normal diğer iki çocuğum 18. Hafta maşallahlari vardı bu pek nazlı kendini hissettirmiyor

1 Beğeni

Hic sorma gun icinde sadece ben iyiyim buradayim diyor bazen geceleri kıpır kipir oda sert degil asla bazen okuyorum hic durmuyor diyorlar o zaman telaslaniyorum acaba bir sikinti mi var diye birde ilk gebelik olunca

Bende 28 haftalığım özellikle akşam saatlerinde hergun değil ama hareket ediyo dedigin gibi çoğu zaman topaklanip sertlersiyo

Ne zaman sertlesecek hareketleri merak ediyorum birde gecen gun ayagini hissettim karnima dayadi

Canım uyuyordur akıllı bir bebiş olcak annesi inşallah birde herkeste aynı olmaya bilir kiminin çok kiminin az hareket eder hiç stres yapma

Insallah doktor kontrolum 30 unda yarinda saglik ocaginda hem asi hem kontrole gidecem ister istemez telaslaniyorum

Bence telaşlanma çünkü kimi bebek sakin olur derler.

1 Beğeni

Normal canım. Sürekli hissetmezsin zaten. Genelde dinlendiğin zamanda hissedersin

1 Beğeni