28 haftalık hamişler sizin bebişin kilosu nasıl?

Kızlar 2 hafta önce yani 28 haftalıkken bebeğim 1450 gramdi kilosu fazla değil mi sizce bana fazla gibi geldi

3 Beğeni

Normal sanki doktorun gelişimi önde dedi mi

1 Beğeni

Bence de normal adaşım :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Normal arkadaşım. 29 haftalıkken benim kızım 1600 dü

Benim oğlum 1.670 gramdı

1 Beğeni

Ben birde erken doğum riskim var diye kilo aldıran şeyler yemeye çalışıyordum sürekli

1 Beğeni

Evet 10 gün önde dedi

1 Beğeni

Benimde varmış bebeğin suyu fazlaymis

1 Beğeni

Ben bir ydir ayatak istirahatindeyim muz ceviz badem günlük iki yumurta kahvaltıda ekmek tukenmiyorum somon balığı hafta bir kez yiyorum böyle yapınca baya toparlandı 2.600 gram olmuştu iki haftada yine almıştır sanırım cuma günü yatisim yapılacak cumartesi ameliyat

1 Beğeni

Yani şekerin yoksa ve gelişimi yapısal olarak önde ise dert etme şeker varsa mecburenn diyetine dikkat et

1 Beğeni

Bilmiyorum şekerine yarın baktiracagim

1 Beğeni

Bizimde 29.haftada 1400 gramdı normal dediler boyu kaç

1 Beğeni

Boyunu soylemediler

Baktırdın mı canım şekere doktor bana da 24. Haftada gizli şeker olabilir demişti bişey çıkmadı yapısaldır onun iriliği annoşu

Tokluk kan şekerim 136 çıktı

130 mu normal olanı birazcık yüksek sanırım

Normal olanı 140 mis biraz yüksek çıktı

Benim 250 lerde çıkmıştı test yapınca . Halen dikkat etmeme rağmen 140 olması gerekirken sınırda benim 150 ile 190 arası çıkıyor insuline rağmen. Aclikta yüksek çıkıyor 100 120 gibi

Benim açlık yarın bakalicak sizin baya yüksek çıkmış bana hamur işini kesmemi söylediler siz ne yapıyorsunuz

1 Beğeni

Bana diyet listesi verdiler. İnsülin iğneleri kullanıyorum günde 4 defa . İnsülin dozunu arttirdilar. Hamur işi zaten yemiyorum fakat yasak. Tatlı da yemiyorum bazı meyvler yasak muz dahil 3 ana 3 ara öğün yapmamı istediler . Uydugum halde yüksek çıkıyor diyabet yuzunden çok üzgünüm