28 haftalık cinsiyet

Meraba kızlar suan 28+3 günlük hamileyim 21 haftaya kadar cinsiyeti göstemedi bizim bebiş 21 haftalık ayrıntılı ultrasonda dr kız dedi kesin midir sonra dr a gitmedim 1 kere tek kız denildi detaylı ultrasondan sonra cinsiyeti değişen oldu mu

Detaylı ultrasonda kız demişse kızdır büyük ihtimalle. Yanılma payı çok yok. Kızın da baya gizlemiş kendini yalnız, neredeyse doğunca gösterecekmiş cimcime :sweat_smile:

2 Beğeni

Kızınız ne kadar hâyâlıymış maşallah :smiling_face_with_three_hearts:Detaylı ultrasonda yanılma ihtimali olmaz her organına tek tek uzun bir müddet bakılıyor

1 Beğeni

Zaten o kafamı karıştırdı bnm detaylı ultrason max. 15 dk sürmştür belki o kadar bile sürmedi o yüzden yanılma payını sormak istedim

Yarın kontrol günüm gidicem bakallım rabbim herkesin gönüne versin cevaplarınız için teşekkür ederim​:kissing_heart::two_hearts:

2 Beğeni

Genelde sorun olmadığında veya hekimin tecrübesine göre kısa sürebiliyormuş bazısının Bir saate kadar sürüyor geneli Yarım saat 45 dakika benim ve benden önceki hanımın 5 dakika sürmüştü.Merak ettim yarın belli olunca yazarsınız artık :blush::cherry_blossom:

Ve Şehirden şehire de fark edebiliyormuş mesela bazı şehirlerde riskli gebelere Detaylı ultrason bakıyor diğerleri özelde yaptırmak durumunda kalıyor ama benim bulunduğum şehirde Herkese bu imkanın sunuyorlar yaptırmak zorundasın Hatta. Ben devlette yaptırmıştım özelde daha ilgili olduklarını duydum hatta Renkli ultrasonda veriyorlarmış

1 Beğeni

Bnde devlet hastanesinde yaptım zorunlu değil ama ben 2li ve 3 lü testleri yapmak istemediğim için ayrıntılı ultrasonu yapmak istedim renkli ultrasonda verdi dr ama dr dan dr değişiyo tabi tecrübesi

Mutlaka yazarım canm

1 Beğeni

Senin kaçıncı gebelik?

İlk gebeliğim canım senin?

1 Beğeni

Benim 3.

Oh maşallah Allah bağışlasın​:palms_up_together:t2::smiling_face_with_three_hearts: öncekilerin cinsiyeti ne?

Amin canm cümlemizin inşallah.:palms_up_together: :smiling_face_with_three_hearts:2 kızım var

1 Beğeni

Öğrendim canm kızım olacak inşallah :smiling_face_with_three_hearts:🩷

1 Beğeni

Çok sevindim :smiling_face_with_three_hearts:"Kim üç tane kız çocuğu yetiştirir, güzel terbiye eder, evlendirir ve onlara iyilikte bulunursa, o kişi için cennet vardır." hadisi şerifine mazhar olursunuz inşallah :palms_up_together:t2::innocent: Rabbim bizi onlara hayırlı ebeveyn, onları da bize hayırlı evlat eylesin. 2 dâr saadetine nâil kılsın inşaallah :bouquet:🩷:blue_heart:

İnşallah canm allah razı olsun güzel kalpli arkadaşım :smiling_face_with_three_hearts::heart::heart:

1 Beğeni

Hamişler birbirinize dua edelim inşallah. Hiçbirimiz birbirimizin yerine günah işleyemeyiz.Hem hamileyiz hem de temiz ağızla edilen dualar reddolunmaz​:innocent: