28 haftalık hamileyim. Doktorum 1117 gram dedi. 10 gün geride olduğunu söyledi. Sizce çok mu kötü ? Kabızlık olduğu için yemek yiyemiyorum içim almiuor. Protein ağırlıklı beslenmelisin dedi
1.460 di 28 haftada kilosu iyi canim kotu degil
Karın çevresi geriliği var dedi. Moralim çok bozuk
Bozma moralini canim haftasini yakalar ben dogum yapmadan 10 dk once usgye gordim orda bile kilosu eksik cikdi dogdu arada 300 grm fark vardi.
2 hafta sonra yine gel dedi. O zaman yine bakacak. İnşallah gelişim gösterir. Bol protein ağırlıklı beslen dedi.
Toparlar sen dedigi gibi yediklerinede dikkat et canim
Bende 28+5 de gittim doktora 1350 gramdı bizimki de bişey söylemedi 29 haftadayız şimdi
Benimde bugün 28+4 gittim. 200 gram az o halde
Ay toparlar umarım
Öyle yapacağım. Teşekkür ederim
Canım ben 27 haftalıkken 1100 dü şuan 30 haftaligim daha 33 haftada kontrolüm şuan kaç bilmiyorum ama bence kilosu iyi
Canim 200 grmi kafana takma lutfen toparlar o
Ya bi de her anne ve bebeğin fizyolojik yapısı da fark ediyor kimi bebek gelişatlıdır yani kilo bakımından genetik olarak 200 gram bişey değil ki . Bir de kimi burda yazıyor gördüğüm kiminde bebek 4 kilo demiişler bi bakıyolar doğumda 3600 yanıltıcı da olabilir kendini kasma rahat ol
28de 1500 gramdı şuan 29 olduk
İnşallah
Sizinkine fkre de düşük
Karın çevresi 10 gün geri dedi. 2 haftadan fazla geri olduğunda ciddi sorun diyor internette okuduğumda
Oooo sizinkine göre de bayağı fark var
Canım bende 33+4 üm doktorum bana da geçen gün bikaç hafta geri karın çevresi dedi bende benden kaynaklı mı dedim hayır tabiki dedi yani takip edeceğiz sıkıntı yok 10 gün sonra tekrar gel dedi kilosu 2 kilo bazı bebekler minyon olabilir yani canını sıkma yakalarlar inşallah haftalarını bi de büyüdükleri için artık doğru ölçüm yapıldığını sanmıyorum illaki doğunca da eksik ya da fazla çıkabiliyor işte
Fkrd derken anlayamadım
Erken doğum riski oluşturuyor dedi mi peki ?