28 Haftalığım Ama Süt geliyor 🥹

Merhaba Sevgili Anneler :face_holding_back_tears: 28. Haftamı doldurmak üzereyim yani 7 ay diyelim . Ve 20 gün önce farkettim (o zaman 6 aylıktım) mememi sağar gibi yaptığımda hafif Beyaza dönük su geliyor sanırım süt . Benim gibi erkenden sütü gelen var mı ?

1 Beğeni

Benim 17.haftadan beri geliyor normal olduğunu söylediler. Bazı insanlarda çok erken gelip bazılarında hamilelik boyunca gelmeyebiliyomuş :person_shrugging: Doktorum sıkma sadece gelenleri sil dedi. Meme ucunu uyarmamak gerekiyormuş :person_shrugging::person_shrugging:

Benden de geliyor bazen ama sıkmayın doğumu tetikliyormuş

@Beyzanur54 merhaba :cherry_blossom:süt üretimini sağlayan prolaktin hormonunuzun yükselmesinden kaynaklı olağan bir durum​:hugs: ama sıkmayın lütfen

12 haftadan itibaren süt salgısı başlar normaldir ama sıkmayın

Siz nasıl sıkıyorsunuz bırak sıkmayı ben ağrıdan dokunamıyorum bile

İlk aylarımda benimde göğüslerimde aynı gelişme dönemimizdeki gibi yoğun ağrılar vardı . Ama şimdi doldu şişti artık ağrı yok :face_holding_back_tears:

1 Beğeni

Benim ilk aylar sayılmaz 6.aya giricem artık​:sweat_smile:

Erken değil çok normal hazırlık yapıyor vücut bebeğe ve doğuma… sakın sıkmayın

1 Beğeni

Bende de olmuştu ama sıkmamalısın

1 Beğeni

@Hümanurun_annesi bizim gözümüz yaşlı hala göremedik süt belirtisi :rofl:

2 Beğeni

Valla öle​:rofl::rofl::rofl: gerci ben sagma makinemi aldigimda denedim renksiz yapiskan bi sıvı geldi gelir herhalde sütte :person_gesturing_ok::person_shrugging::person_facepalming:

2 Beğeni

Ay bende sezeryan olursa temmuz normal olursa ağustos annesiyim :smiling_face_with_three_hearts: