28.haftada düşük tansiyon

Arkadaşlar 28 haftalık hamileyim dün akşam tansiyonum bayağı düşüktü kendimi kötü hissettim eşim müdahale etti. 8e 4 çıktı. Doktor kontrolüm var bugün ama yine de sormak istedim. Düşük tansiyon bebeğe zarar verir mi ya da tansiyon düşüklüğü yaşayan var mı aranız da

Yaz boyu tansiyon dusuklugunden kalkamadim yattim ama dusuklugune bisey yapamayiz yuksek olursa sknti dedi doktor sen yinede doktoruna sor tabi

Canım benım hamılelıgımın basından berı aynı senın kı gibi düşük hatta bayılmıştım ben ama tansiyon dan mı baska bıseyden mı bulunamadı hastanede yattım bı kac gün hastanede de 3 e kadar düşmüştü. Doktorlar düşük tansiyonun tehlikeli olmadığını söylüyolar ama buyuk bı yanılsama düşük tansıyon da cok riskli sürekli tuzlu ayran iç tuzlu bişeyler ye yere yat ayaklarını kanepeye kaldır 5 10 dk öyle dur onunda faydası oluyo bıraz dıkkat et canım geçmiş olsun

Gebeliğimin başından beri 8 5 le 10 6 arası inip çıkıyor artık alıştı vücut tepki bile vermiyor doktor düşük tansiyon en iyisi yükselirse endiselen demişti bebeğe zararı yoktur demekki