28 hafta bebek hareketleri

Kızlar bazen bebeğim içerde top oynuyor sanki bütün gün durmuyor bazı günlerde 2 3 gün çok nadir hareket ediyor normaldede böylemi acaba ilk gebeliğim çok bilmiyorum normalmi degilmi sizce tecrübeli annelerimiz vardır aramızda

Benimde öyle. Bir bakıyosun çok hareketli bi bakıyosun yok gibi. Annemin bu konudaki tespiti " onunda bir canı var bizim gibi. Sen haftanın her günü enerjik misin sanki " :face_with_hand_over_mouth: doktorum 12 saatte 10 hareket etmesi lazım dedi. Kuru üzüm gibi şeyler yiyip dinlenmene rağmen hala hareket yoksa o zaman gel dedi

Benim bebegimde bu aralar baya hareketli. Aramızda bir hafta varmış bu arada . Hergün hareketlerini hissediyorum bende. Hareket etmediginde tedirgin olmuyorum sonucta uyuyorlar bu haftalarda uyku düzenleri oluşmuş oluyor. Bir kac gün hareket hissetmezeeniz dr a gözükün. Hareket ediyosa sorun yok bence.

Çok fazla hareketli olmasına alışmışm ya gün içinde 3 4 defa hissedince niye bugün az hareket etti diye tedirgin oluyorum işte

Deneyecem bunu teşekür ederim :blue_heart:

28 haftalık olunca bebeğin hareketleri düzene girer çok fazla hareket hissedersin ama bazı günler de hareketleri yavaşlar uyku saatleri olduğu için pek hareket hissetmezsin gayet normal bi durum gece ve gündüzü ayırt eder durumda

Uyku düzeni bu haftalarda oluşuyormu bilmiyordum bazen çok hareketli bazende hiç sesi çıkmıyor bı kaç defe kendini hissettiriyor çok teşekkür ederim hepinize içim rahatladı en azından

1 Beğeni

Uyku düzeni 23 haftalıkken başlar 2 yada 3 gün hareketlernde azalma olabilir şiddetli ağrı yada kanama yoksa rahat ol canım o kadar tekneden sonra onun da dinlenmeye ihtiyacı var rica ederim canım

1 Beğeni

Evet 2 gündür çok sakin çok şükür ağrı kanamada yok sagolun eksik olmayın :blue_heart::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Uygulama bilgi veriyor zaten. Uyku düzenim olustu vs diye okuyun hem rahatlatici hem de bebeginizin gelisimi hakkinda bilgilendirici. Benimde ilk gebeligim ama cok sakinim . Daha önce deneyimim olmamasina ragmen. Umarım sizde sakin kalırsınız. Bi sorun olursa zaten hemen ilgileniyor dr . Olmasin tabi. Sağlıklı olsun kuzularımız​:hugs:

1 Beğeni

Amin amin canım benim

Bana dr um sabah öğle aksam yemekten sonra soluna yatıp en az bes hareketini sayman lazım dedi. Toplam gun içinde 15 hareket yani. Ben sırt ustu yatınca daha net hissediyorum o ayrı.