28+6 hafta karın sertligi ve nefes darlıgı

Merhaba kızlar 28+6 haftalık hamileyim karnım taş gibi sürekli bebek haraket etmiyordu sabahtan doktora gittim kalp atışı var dedi nst baglandı ben anlamam ama doktor nst sonrası buscopan ilaç yazdı yolladı bebek eve gelince bir iki hareket etti ve tekrar aynı karnım taş gibi nefesim daralıyor sürekli ve beş dk bir tualete koşyorum bunu yaşayan varmı doktorda bişey demeden yolladı

4 Beğeni

Şuan bende aynıyım gülüm napacam bilmiyoru​:disappointed_relieved:

2 Beğeni

Çok geçmiş olsun allah bizi ve bebeklerimizi korusun inşallah

1 Beğeni

Bebek baskı yapıyor bende 24. Haftalığımm sürekli wc de oturasım var su içtiğim gibi idrarıma baskı yapıyor. Sizinde muhtmelen öyle birde bebek büyüdükçe organlarımız yer değiştiiriyor yanlara dogru ondan dolayı karın sürekli bi sert içiniz rahat olsun aşşağı vajinaya baskı yapmadıgı sürece sorun yok

1 Beğeni

Canım benimde sağ tarafım anlık sertleşiyor hep doktorum bunun çok normal olduğunu söyledi 28+ 3 üm bende

1 Beğeni

Banada öyle dedi doktor allah yardımcımiz olsun

Nefes darligi bendede basladi 24. Haftafayim rahim buyuyor buyuk ihtimal ondan cikolata ye dene dinlen yine hareket etmeyecekmi bi bak canim soguk cay ic dene portakal ye bi

1 Beğeni

Bende 28+ 6 haftalık hamileyim bende de bazen karın sertliği oluyor ama takmıyorum yürüyüş yap nefes darlığı yaşamazsın canım ben öyle yapıyorum :blush::heart:

1 Beğeni

Valla bende her gün var bu sıkıntı yürüş yapıyorum ama doktor yatman lazım diyor erken dogum riski var o yüzden 1 saat anca yürüyorum her akşam

1 Beğeni

Eğer erken doğum riskin varsa canım yeterince yat dinlen sadece gönder bir 10 dakika yürüyüş yap yeter

1 Beğeni

Yatyorum ama şuan bile nefes alamıyorum çok sıkıntı çekiyorum allah sag salim vagtinde kucagımıza almayı nasip etsin hepimize

1 Beğeni

Amin inşallah 29+1 oldum bel agrilarim cok artı bide bebek kendini bazen taş gibi yapıp bir kenara alıyor ben cok gidiklaniyorum ama her şeye rağmen çok güzel yinede :joy::kissing_heart::heart::heart_eyes:

1 Beğeni