Merhabalar
28+4 haftalığım. Bu haftada arada bir adet olacakmış gibi sancı gelip gidiyor. Bu durumu yaşayan var mı, normal mi acaba bilemedim, doktora da henüz gitmedim bunun için.
Merhabalar
28+4 haftalığım. Bu haftada arada bir adet olacakmış gibi sancı gelip gidiyor. Bu durumu yaşayan var mı, normal mi acaba bilemedim, doktora da henüz gitmedim bunun için.
Bende 28+2yim acaba haz sancisi olabilirmi bi dr gitseniz iyi olur
Benim 29 haftada bi şiddetli bel ağrısı olmuştu doktorum kasılmaları onlemek için igne vermişti iyi geldi 36 oldum hala çekiyorum ara da bi iğne vuruluyorum ki artık rahim kısalığım cok düştüğü için mecburen iğne veriyor doktorum son iğnemdi cuma vuruldum sana tavsiyem gözükmen ama korkma bisey olmaz böyle böyle her geçen gün artıyor yalancı sancılar
Bel ağrım çok var ama rahim sancısı hiç yaşamadığım için ürküttü açıkçası. Haklısın bı doktora görünmekte fayda var.
Yani gebelikle ilgili forumlarda okuduğum kadarıyla normal karşılanıyor evet, ilk gebelik olunca biraz telaş yaptım açıkçası. Teşekkür ederim.
Sanmıyorum, bir haftadır arada bir gelen bi sancı. Bu hafta bi doktora görüneceğim, teşekkür ederim.