27 haftalık hamilelikte İshal olmak

Merhaba kızlar 27+5 günlük hamileyim 3 gündür mide ağrısı ve ishal oldum ama geçmiyor doktor hab yazdı yinede geçmiyor bu durumda olan varmı, bebeğe zararlımı

Bebeği bir zararı olacağını sanmıyorum ama yoğurda nişasta katıp yiyebilirsin bana bir sakıncası olacağını da sanmıyorum o biraz durdurur

Patates falan yiyorum, yumurta ama hala aynı durumdayım geçmiyor

İshal vücudu susuz bırakır muz leblebi bunlar biraz geciriyo Leyla’nın dediği gibi nişasta da çok etkili oluyo bir çay bardağı suyla karıştırıp içebilirsin

1 Beğeni

Ya ben bir tek yöntemini biliyorum o da sana sakıncası olmayacağını bildiğin için söylüyorum Bir kase yoğurda bir çorba kaşığı nişasta koyup karıştırıp yiyebilirsin bu hislerini kesebilir ya da bir tatlı kaşığı Türk kahvesi ya da bir midem bulanmazsa üstüne limon sıkıp ağzına alıp suyla yutabilirsin bu da iyi gelir diğerlerini söyleyemiyorum çünkü bebeğe bir zarar verebilir çünkü birkaç bir şey daha var ama bebeğe zarar vermesinden korktuğum için söylemek istemiyorum canım tekrardan geçmiş olsun

Teşekkür ederim canım, nişasta hiç kullanmamışım olurmu acaba, Hab yazdı doktor 2 gündür kullanıyorum hala aynı gazım çok sankı afedersiz bağırsaklarımda bomba varmış gibi patlıyor

Bir şey yapacağını sanmıyorum nişastayı ama istersen bir Google’dan vesaireden araştırabilirsin