Hayirli aksalar arkadaslar 27 haftalik hamileyim bel agrilarimdan nefes alamiyorum ne yapmam lazim bel agrisi olan var mi
Ilk aydan beri bel ve kasik agrisi hala var 18. Haftaya giricem dogurana kadar devammi edecek yani merak ediyorum
Bende 18. Haftaya girdiğimden beri sırt bel acayip ağrıyor kasıklarımda sızlıyor sanırım uzun süre ayakta durmaktan çok uzun süre ayakta gidip geldiğim için nedeni buymuş gibi
Aksine bende hep yatiyorum oturuyorum evdeyim calismiyorumda ama yinede cok agrim oluyo
Evet 17+4 bel fena ağrıyor bazen agliyorum elimden bir şey gelmiyor her gun yürüse cikiyorum bakalim faydasi olur insallah
Bolca uzanın ve belinize yastık alıp ayaklarınızı yüksekte tutun. Rahim ve karın büyüdüğü için bele baskı yapıyor
Herkese merhaba bende 14+4 deyim benimde 1 aydır acayip bel ağrısı çekiyorum yatakta sağdan sola dönerken hele sol belime kramp girer gibi oluyor ve ağlıyorum her gece doktorum idrar tahlili yaptı ve enfeksiyon çıktı bu bel ağrısı yapar dedi bana fitil verdi şimdi umarım bundandır gerçekten yoksa bel ağrısı hayat enerjimi bitiriyor
Arkadaşlar dünden beri belim ağrıyor. Yatınca bişey yok. Eğilince biraz agriyor. Arada da adet ağrısı gibi ağrı giriyor karnıma. Bi anormallik mi var yoksa yalancı doğum sancısı mi ? aranızda böyle bir durum yaşayan var mı?
Ben 2 haftadır öyleyim… bende sormuştum arkadaşlara rahimin genişlediğini ve yalancı doğum sancısı olabileceğini söylemişlerdi… ilk hamileliğimde hiç birşey yaşamadığım için bu yaşadıklarım çok enteresan geliyor bana
Ben de 26+5 haftalığım ben de de aynı durumlar var benim vajinal bölgemde daha çok ağrım oluyor sağ sola dönerken bile sızı oluyor
Kız taharret alırken bile canım acıyor benim
Demekki normalmiş hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz evet benim de öyle hatta şiş şiş bile hissediyorum
Sanki oralarıma tekme yemişim gibi