kızlar biz 27 haftamıza girdik,2gündür bebek karnımda çok hareketli şu ana kadar hareket ediyordu ama az az oluyodu en çok geceleri şimdi 2 gündür çok hareketli sabaha kadar uyutmadı sizde de oluyo mu? bu haftalarda
Uyandıracak kadar kuvetti değil ama bu haftalarda normal bebek büyüdüğu için hareketleri de kuvvetlendi
uyumaya çalıştığımda hareket ediyo göbek etrafım acıyor biraz ben ayağa kalkıyorum hareket ediyorum geçiyo sonra yine devam ediyor
İnsanlar yavasladigindan şikayet edər sen arttigindan ediyon kız
Bebek buyudukce tekmeleri kuvvetli oluyormuş .
Ve tekmelediginde ayakların vurdugu yerleri net göre biliyor insan .
Sende goruyorsundur degilmi? @N13
@Nergiz13 Seni anlıyorum çünkü ben de 28. haftadayım ve geceleri hareketlerinden dolayı uyandığım da oluyor
evet görüyorum acıyor vurduğu yerler daha da arttı gareketliliği o yüzden noldu da birden bebişe
şimdiden uyutmuycaklarnı anlatıyolar
@Nergiz13 Valla öyle olacak gibi. Uykusuzluğa alıştırmaya çalışıyorlar herhalde bizi
sən alışmışsın da ben alışmamışımben geceleri kalkıp uyumadığımda sersem gibi oluyorum başım çok ağrıyor napıcam bilmiyorum uykusuz kalınca çok ağrıyor
@Nergiz13 Bebeklerden önce okul ve çalışma hayatım olduğu için hep erken kalkmaya alışmış beynim herhalde. Şimdi çalışmasam da kızım erken kalkıyor, mecbur ben de kalkıyorum. Ben de çok uyuyunca başım ağrıyor aksine. Herkesin vücudu farklı tepkiler veriyor işte. Emin ol bebek doğunca o uyanmadan sen uyanacaksın annelik içgüdüsüyle
kendimi halsiz hiss ederim bebeğe bakamam diye endişeleniyodum açıkcası inşaAllah Allah güç verir de uykusuzluk bana baş ağrısı vetmez bebişmle rahat ilgilenirim
@Nergiz13 İnşallah canım. Yeni bebek heyecanıyla yorgunluk falan kalmıyor merak etme
Ablam yorulsaydıda ,ilk bebeği 3 yasindayken bir bebek daha dogurdu ve ablam uykuyu sevən biri olduğu halde iki bebek içinde her gece uykusuz kaldı .
Toplam 5 sene diyelim hala da uyaniyor geceler arada.
Allah bebek verince sabrda veriyro anneye .
Onun için cənnət anaların ayagı altında demiş (peygamper s.a.v.)
Korkulucak bisey yok, o aglamayınca bile,acaba niye aglamadı diyip kalkıcaksın ona bakmak için inan
inşaAllah dediğniz gibi olur