27.haftada bebek bir hafta önde gidiyor yasyaan varmı doktorum olumsuz konuşmadı ama bilgisi olanlar yardım lütfen
Benimde aynı 1 hafta önden gidiyor 26+6 haftalıgız 1 hafta önde dedi doktor
Gebelik şekeriniz var mı?
Benim hep 2 hafta onden gitti gebelik sekerim vardi sukurler olsun saglikla kucagima aldim.
Bu süreçte doğuma kadar nasıl beslendiniz acaba bu arada gözünüz aydın sağlıkla büyüsün
Açıkçası şeker yüklemesi yaptırmadım doktorum da yaptır diye israr etmedi ama şekerli şeyleri kek hamur işi tarzı çikolata tarzı şeyleri tüketme bu haftalarda dedi umarım sıkıntısız kucagıma alırım
Benimde o haftalarda bir hafta önde demişti doktor. Sonradan tekrar aynı haftasına geri geldi. O yüzden bir haftaliktan sıkıntı olmaz.
Benimkide 1 hafta önden gidiyo 27+5 günlüğüz bizde
Seker karbonhidrat beyaz ekmek makarna pirinc pilavi yani hayattan tat aldigim herseyi biraktim. Ayrica doguma 2 3 hafta kala komple ekmegi kestim
Benimde doktorum 1 buçuk hafta ileri dedi şeker testim de temiz çıktı herhangi olumsuz birşey de söylemedi
Benim de iki hafta öndeymiş şeker yükleme yaptırmadım. Ama makarna, beyaz un, aşırı şekerli yiyecekleri kestim. İnşallah haftasını yakalar ve sağlık olur inşallah