27. Hafta aşısı

Merhabalar yasadigim ulke yani guney korede hamileligin 27. Haftasi ve 36. Haftası arasinda Bogmaca,Tetanoz,Difteri aşısinin bir arada oldugu bir aşı yapılıyormuş Turkiyede’de boyle birsey var mi? Bu aşiyi yaptirmali miyim?

@Koredeturkgelin merhaba :rose: evet evet var ama bu soruyu hiç sormamalıydın özellikle son zamanlarda tartışmaya çok açık bir konu :face_with_hand_over_mouth::joy::joy: yaptıran da var karşı olan da, o yüzden tercih sizin :hugs:

1 Beğeni

Ay :see_no_evil::see_no_evil: ben de bilemedim karsr veremedim tetanoz asisi olmak istiyordum ama ayri degilmis o yuzden bilemedim :face_holding_back_tears: k*rona asisi gibi bir durumda degil baya bi arada kaldim :pleading_face:

@Koredeturkgelin Bu konu kavga sebebi :crazy_face::joy: orada fikir alabileceğiniz birileri var mı çünkü biz burada seni iyice çıkmaza sokarız :sweat_smile::sweat_smile:

1 Beğeni

Ayyy demeyinn burdakiler yaptirin diyorlar cunku bebek dogunca savunmasiz doguyor diyorlar anne icin de bebek icin de iyi diyenler cok :face_holding_back_tears: bir de benim aklima su takiliyor hastane ortami ne kadar hijyenik olsa da hastalıkların da oldugu yer asi olursam da olmazsa da Allahtan baska kimseye emenet degilim ve beni ve bebegimi koruyacak sadece Rabbim ona siginmaktan baska carem yok :face_holding_back_tears:

@Koredeturkgelin işin şakası bir yana da kesinlikle öyle… Rabbim, varsa eğer zararından muhafaza eylesin :palms_up_together:t2::smiling_face_with_three_hearts:

Zaten saglik ocagindan yonlendirilen birsey :smiling_face:

Elbet sorarim ama farkli bi cevap gelmeyecektir dedigim gibi burda cogu kisi yaptirma taraftarinda oluyorlar. :face_holding_back_tears: