26 hafta erken doğum (

Hərşey yolundayken hiçbir sorun olmadan 26 +6 haftada erken doğum yaptım ve enfeksiyon oldugu söylendi,oksijen yetmezliği varmiş göbek kordonu yemyeşil haldeydi ve bebegimi kaybettim :pensive_face:Elhamdülillah çok zor ama sabır gerekir. Böyle durum yaşayan oldum? Yani birsonraki hamilelik için bazıları 1 yıl beklemem gerektigini söylüyor. Gerekli tahlilleri yaptırıp tedavi sonrasi 3-5 aya hamile kalmakta ne gibi sorun olabilir? Bilgisi ya da Böyle birşey yaşamış biri yardım edebilirmi?

Basin sagolsun canim cok uzuldum allah sabir versin bu konuda bilgim yok

Başınız sağolsun.. kayıp sonrası birkaç ay bekleyip yeniden gebelikte sorun görülmez ama senin gebeliğin ciddi anlamda ilerlemiş.. bence doktorun ne diyorsa onu uygula..

@Username7996

Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun​:slightly_frowning_face:. Rahim ve vücut yeterince dinlenmeden yeni bir gebelik, bir sonraki gebeliğin de erken doğumla sonuçlanma riskini artırabilir.Altta yatan bir enfeksiyon varsa ve tam olarak tedavi edilmemişse, yeni gebelikte aynı tablo ile tekrar karşılaşabilirsin.Doğum sonrası rahim eski haline dönmek için zamana ihtiyaç duyar. Rahim iç tabakasının sağlıklı bir şekilde yenilenmesi 6-12 ayı bulabilir. Gebelik, vücuttaki folik asit, demir ve diğer vitaminleri tüketir. Yeni bir gebelik için bu depoların dolu olması bebeğin sağlıklı gelişimi için şarttır. Ayrıca yaşadığın enfeksiyonun etkeni tam olarak tespit edilmeli ve uygun tedavi ile vücuttan tamamen atıldığından emin olunmalıdır. Ve tedbir amaçlı gebelik öncesi mutlaka perinatoloji uzmanına görünmelisin.Sabrının mükafatını, vücudun tamamen hazır olduğunda kucağına alacağın sağlıklı bir bebekle almanı temenni ediyorum.:palms_up_together:t2::bouquet:

1 Beğeni

Basınız sag olsun allahım yerını doldursun ıns pekı hıc akıntınız kasıntınız olmadımı

Çok zor allahım yardimciniz olsun ömrü bu kadarmış yavrumun șifa versin rabbim :folded_hands:t2:Neden olmasın doğum yapar yapmaz hamile kalan çok insan var kızım dört aylıkken hamile kaldım ben bilmiyordum tabi düştü ama çok ağır spor yapıyordum kızım çok kiloluydu kanguruda kilometrelerce yürüyorduk ardından tekrar hamile kaldım şuan 24 haftalık enfeksiyonuz temizlensin gerekli takviyele demir ilaçlarınızı kullanın tekrar düşünün bi bebeğin acısını başka bi bebek gerçekten dolduruyor yoksa iyileşemiyorsun :woman_facepalming:t3:

Allah razi olsun Amin İnşəAllah

Bilginiz için teşekkür ederim​:rose:

Amin Allah razi olsun​:rose:

Oldu 4ayimda filan ilacda kullandim onun icin şiddetli kasinti sorunu ama tahlillerim hep temiz cikdi

Son gunlerdede artan akinti sorunun oldu ama normal oldugunu sandim kismet