26+5 gelişim geriliği

26+5 haftalık hamileyim Merhaba anneler yardıma ihtiyacım var yorumlarınıza bilgilerinize çok korkuyorum çünkü doktoruma gittim bebişim nasıl diye bu sefer ağlayarak cıktım dr odasından ben çok yedim gebeliğim boyunca canım hep birşeyler aşeriyor bende yiyorum kendim 4 kilo almışım ama bebeğim kilo almamış 875 gr dedi doktor göbek kısmı çok zayıfmış kolları bacakları kafa yapısı normal ama karın kısmı zayıf dedi ve geriden geliyor kilo olarak dedi kan ve demir folik asit hapıda içiyorum etimi balığımı sebzemi de yiyorum nerde yanlış yapıyorum bilmiyorum bir hafta sonra gel dedi eğer düzelmezse hastaneye yatırıcam dedi çok korkuyorum nasıl kilo aldırabilirim bebeğime erken gelsin istemiyorum vaktinde gelsin istiyorum çok kafama takıyorum ağlıyorum sürekli bir şey olucak diye korkuyorum sizlerden yorum bekliyorum teşekkürler şimdiden rabbim bebişlerimizi sağ salim sağlıklı vaktinde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :face_holding_back_tears::pensive:

Aynısını geçen hafta yaşadım iki hafta geride bebek zayıf kalmış dedi bana da et tavuk daha çok ye dedi bi hafta sonra geri gel dedi gittim bi tık toparlamış dedi kafana takma toparlanır dedi bende hiç kafama takmıyorum açıkçası bebeğimin hereketlerni falan hissediyorum gayet iyi bi şekilde çok şükür üzülmeyin kendilerini toparlarlar ama doktorunuz abartmış haftasına göre aşırı bi zayıflığıda yok çocuğunuzun yani

1 Beğeni

Bence kilosu iyi ben 28 haftadayim 1 kg dedi seninki de bence güzel

1 Beğeni

Bende 28 haftadayım bana da bir kilo dedi bi tık zayıf dedi

1 Beğeni

3 gündür kendimi yiyip bitiriyorum çok takıntılıyım maalesef ki umarım bende gittiğimde toparlanmış olur çünkü iyi demesine ihtiyacım var bir kaç dışardan annelere de sordum onlarda kiloya normal dediler ama doktorum hastaneye yatırırız da diyince gerçekten korktum teşekkür ederim yorumun için :pray:t2:

Bana da kilosu gayet iyi dedi kafası 2 hafta ilerde dedi

1 Beğeni

İşte doktorlar Herşeyi söylüyor canım o yüzden hiç takma

1 Beğeni

Hepsi başka bişey söyliyor canım işte

1 Beğeni

Evet birazcık bazı konularda acımasızlar korkma düzelir diyip motive etseydi bu kadar kafama takmazdım sanırım :face_holding_back_tears: çok sağolun gerçekten

1 Beğeni

Hiç kafana takma gayet kilosu yerinde bebeğinin, benim 25 haftalık 700 dedi doktor 1 hafta önde bile dedi kilosu, düşün prof gidiyorum ,seninkinin de çok iyi bence kilosu,aklımda soru işareti kalmasın ,istersen başka bir doktora da gözük, ama normal yani kendini hiç üzme güzel anne, hemde doktorlar bı önceki kontrolde birşey deyip insanın canını sıkıyor, sonra ki haftalarda birşey yok diyebiliyor, kendin için en iyisini sen bilirsin, hep iyi şeylere odaklan kendini ve bebişini üzme :heart:

1 Beğeni

1haftalik geri demişti banada doktorum karın çevresi ama önemli bir durum değil demişti bende çok kafama takmıştım 1 hafta sonra banada gel dedi ben o hafta boyunca bol bol muz yedim balık asla yiyemezdim onu bile yedim kaşar peyniri ceviz bunlarda cok güzel kilo aldırıyor hatta muzu bol bol ye doktora gittiğimde bu sefer bebeğim 1600 gram olmuştu doktorum kilosu bu haftaya göre çok fazla beslenmene dikkat et dedi bu seferde stres yapma beslenmene dikkat et :person_shrugging:

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim değerli yorumun için evet yani hangi anneye sorsam kilosu yerinde diyor ama benim doktorum neden bu kadar elham yaptı ben çok kilo aldım bebeğe çok veremedim diye mi bu kadar abarttı bilmiyorum perşembe günü kontrolüm var umarım iyi şeyler söyler doktorum kendi alanında çok iyi bir doktor iki doktordan sonra bu doktorla devam ettim bayada memnunum ama işte böyle demesi beni üzdü ilk anneliğim ve bir bilgimde yok denizden çıkan balık gibiyim Rabbim sağ salim kucagımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi teşekkür ederim tekrardan güzel yorumun için içime su Serptin :face_holding_back_tears::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Annelik çok güzel ama bir okdr da zormuş yesen bir dert yemesen bir dert değil mi sağlıklı olsunlarda hiç önemli değil gerisi sizin adınıza da çok sevindim allahım hiçbir anneyi gözü yaşlı bırakmasın inşallah bende perşembe günü kontrole gidicem umarım bebeğim beslenebiliyordur ve karın cevresi biraz da olsa düzelmiştir :pray:t2::face_holding_back_tears: çok teşekkür ediyorum yorumun için

Bence cok geride degil bebeginiz 30 dan sonra kilo almaya başlıyorlar zaten benim kızım da geriden geliyordu minyon bir bebekti ama son haftalarda kilo almaya daha yatkındı. Yeşil mercimek yeyin bol bol protein deposu nohut tüketin surekli bol zeytinyağlı salata badem ceviz tüketin ve kefir icin ben cok fazla kefir içtim ise yaradi diye düşünüyorum caninizi sıkmayın toparlar :cupid:

1 Beğeni

Rica ederim canjm ne demek hiç korkma :smiling_face:

1 Beğeni

meyve sebze bakliyat et tavuk balık peynir ve süt ürünleri ama süt hariç midem bulanıyor içince :face_holding_back_tears:hepsinden yemeye çalışıyorum sevmediğim çoğu sebzeyi bile yemeye başladım bebeğim icin kefir denemedim hiç onuda alıp içeyim çok teşekkür ederim değerli yorumunuz için :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

kilosu normal bu arada ben 26 hafta gittim 800 gramdı ve doktorum doçent hiçbir sorun yok dedi zaten bu haftalardan sonra bebek kilo alıyor şuan 32 haftalığım 2 kilo oldu bebek canınızı bos yere sıkmayın böyle doktorlara da ayar oluyorum

1 Beğeni

Canım üzülme ciddi geri sayılmaz yiyebiliyorsam ceviz kabak çekirdeği avokado muz etini tavigunu balihini yumurta süt yoğurt güzelce keyifle beslen korkma iyi olur miniğin :heart_eyes:

1 Beğeni