Bu sabah tubalete gittiğimde iç çamaşırında su gibi akıntı gördüm normal hamilelikte gelen akıntı gibi değildi o yoğun oluyor bu resmen su gubi idrar gibiydi korktum iç çamaşırimi değiştirdim 10 dk sonra bidaha geldi acile gittim sıvıya baktilar test sonucunu bekledik nstye soktular sancı falan çıkmadı test sonucunda kendi suyum olmadigi çıktı doktor enfeksiyona bağlı da olabilir idrar da kaçırmış olabilrisin dedi fitil verdi 1 hafta kullanıp polikliniğe kontrole gel dedi bakti suyun da iyi dedi enfeksiyona bağlı bu şekilde su gibi mi geliyor hamilelikte yoksa idrarimimi kaçırdım farketmeden lütfen başına gelen varsa lütfen yazın çok korktum ağlamaktan mahvoldum aklıma kötü şeyler geldi doktorun dediklerine bile ikna olamıyorum hala çok korkuyorum
Tam olarak aynısını yaşadım canım hiç korkma 5 aylıktı bebeğim su gibi akıyordu benimde acile gittim doktorum muayene etti mantar enfeksiyonun var dedi fitil verdi geçti çok şükür şu an bebeğim 10 aylık hiç korkma stres yapma sağlıkla al bebeğini. Kucağına inş
Benim de öyle oluyo malesef iç çamaşırım ıslak oluyo hep sürekli değiştiriyorum doktoruma sordum normal bacağından aşağı bi bardak su akmadığı sürece normal dedi enfeksiyon çıktı sonuçlarımı gösterdim saşe yeterli diğer ilaçları kullanma bile dedi hem su gibi hem krem gibi akıntı uzun süredir var yanma kaşıntı koku yoksa sorun değilmiş rahim büyüdükçe akıntı olur suyun normal dedi
Çok rahatlattiniz gerçekten . Kafama takılan su ki enfeksiyon dedi ama enfeksiyon a dair hicbi belirti yok bende ağrı sızı idrarda falan hicbisey yoktu ona sasirdim normalde geçirdiğimiz enfeksiyon belirtilerin hicbiri yok yani
Bende hicbi belirti yok ona sasirdim normalde geçirdiğimiz enfeksiyon belirtilerin hiçbirisi yok yani
Öncelikle geçmiş olsun ben daha yeni hamileyim 6 hafta + 5 günlük henüz başıma böyle bir şey gelmedi sizinde gelmiş geçmiş olsun diyelim. Başınıza gelen için bir şey diyemeyeceğim ama yazınızda beni etkileyen çok ağladım mahvoldum yazmışsınız lütfen sakin olun bebeğinizi düşünün oda siz üzüldüğünüz de emin olun çok etkileniyor kendinize hep pozitif enerji verin iyi şeyler düşünün kafanıza çok takılır çok etkilenirseniz geçmez ise hemen doktora gidin bilinçlenin tedavinizi özenle yapın çook çok geçmiş olsun. Sağlıklı doğumunuz olsun inşallah
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun