250 TL Hepsiburada Hediye Çeki Kampanyası

Merhaba Mucize Annelerimiz. Bu defa iki annemize 250 TL değerinde Hepsiburada hediye çeki hediye edeceğiz. Gönül tüm annelerimize hediye çeki vermeyi ister, ancak bu mümkün değil. Bu yüzden aşağıdaki yarışma koşullarını sağlayan iki annemiz kazanacak.

Şartlar

1. :gift: 21.03.2023 tarihine kadar en çok konu açan veya açılan başlıklara cevap yazan iki kişi kazanmış olacak. Açılacak konu başlıklarının daha önce açılmamış olması gerekiyor. Tek kelimelik veya çok kısa cevaplar sayılmayacak.

2. :spiral_calendar: Yarışmaya katılacak anne adaylarının soru cevap hesaplarının en az 1 haftalık olması gerekiyor.

3. :skull_and_crossbones: Sistemimiz farklı kullanıcı adlarını kullanıp soru ve cevap yazan kullanıcıları yakalar. Bunu yapanlar uyarılmaz, kazansalar dahi hediye çekleri verilmez. Hile istemiyoruz.

Yarışma Başlama ve Bitiş

2023-03-14T17:00:00Z2023-03-21T20:59:00Z

2 Beğeni

Yarışma başlama saati için 20.00 demişsiniz, sabahtan yapılan yorum ve konu başlıkları sayılmayacak mı?

Hayır @Cansu sayılmayacak. Saat 20:00 den sonra sistem saymaya başlayacak

1 Beğeni

Hak eden kazansın. Güzel konu başlıkları bekliyorum :wink:

Yarışma süresi 1 hafta olacak şekilde güncellendi.

1 Beğeni

Yarışmayı kazanırsam bana doğum günü hediyesi olacak :bouquet::partying_face:

1 Beğeni

Eminim kazanan iki kişiden biri sen olursun @Cansu. Kazanmanı çok isterim :heart:

1 Beğeni

İnşallah ben kazanırım haftaya doğumum var :palms_up_together::heart::see_no_evil:

Hayırlısı olsun o zaman​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Merhabalar kazanan annelerimiz:

@Cansu ve @Seda1

Hediye çekleriniz bir kaç gün içerisinde mail adreslerinize iletilecektir. Tebrik ederiz :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

@Cansu ve @Seda1 hepsiburada sadece kurumsal hediye kartı verdiğinden Amazon Hediye kartı göndermek zorunda kaldık. Amazon hediye kartlarınız posta adreslerinize gönderdi. Bebişler için güle güle harcayın :heart_decoration:

2 Beğeni

Teşekkür ederim mail adresime geldi :smiling_face_with_three_hearts: