25+3 um vajinal kasintim var ne ypmam lazim hastaneye gitmelimiyim
Hastaneye git mantar veya enfeksiyondur fitil veya ilaç verir doktorun ihmal etme
Cnm doktorada git ilaç verir muhtemelen eğer geçmezse temiz pamuklu bı bez ütüleyip iç çamaşırina koy geçer inş bildiğim en basit enfeksiyon geçirici
Teşekkürler
Tamam cunku artik dayanamiyorm
Bez ütüle dene doktora gidene kadar biraz rahatlarsın
Yapacagim teşekkürler kizlar
E mantar olabilir bende de var çok tatlı kaşınıyor valla travazol verdi kaşıntı olursa sürüyorum dayanmaya çalışıyorum ama baştan diyim bende enfeksiyon kültür mantarı var
Bnde dayanıyorum vlaa randevuya kadar birseyleri deniycm
Şahsen ne yapsam boş ilk aydan beri ilaç içiyorum kontrol ediyorum baş edmiyorum
Tez zamanda gecer inşallah
Amin inşallah
Mantardan dolayı olabilir canım bende de olmuştu yarı yarıya elma sirkesini suyla seyreltip vajinaya değdirmeden genital bölgemi siliyordum bol bol yoğurt yiyip iç çamaşırımı ütüleyip giyiyordum ya da hiç giyinmiyordum belki sende de işe yarar
Teşekkürler
Çok geçmiş olsun
Jinekoloğa görünün mutlaka,mantar enfeksiyonu ola bilir
Cok teşekkürler ederim
Cok sagol cnm
@Nergis Mantar bendede vardi 5 yildir beni mahvetti hic bisey ise yaramadi hamile kalmadan once bi fitil krem kullandim tavsi uzerine 2 kutu ozamandan beri hic sikayetim yok isterseniz ismini veriyim.dogum yapmistiniz siz sanirim 40 niz cikinca deneyin
Yok doğum yapmadım 31 inci haftadayim aslına bakarsan yıllardır bende var bu ama kaşıntı yoktu bende hastaneye gitmedim açıkçası ama hamile olunca başka oluyor doktor kaç ilaç verdi geçmedi valla adı ne ilacın reçete ile doktor mu veriyor yoksa eczaneden alabiliyor musun
Saglik ocagindan yazdirabilirsin fiyati daha uygun oluyo eczaneden direkde alabilirsin pardon baskasiyla karistirdim sizi sanirim dogum yaptiniz zannettim özelden atiyim krem ismini